Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Verhaal van de designklassieker gaat verder'

Met zijn tijdloze designtaal heeft de Starck ton zich onderscheiden van kortstondige badkamertrends, nieuwe normen gezet en zich ontwikkeld tot een van de best verkochte individuele meubelstukken van Duravit. Dit jaar viert de Starck-ton zijn 30-jarig jubileum met een upgrade: een grote keuze aan kleuren voor de waskom, meubels en handgrepen brengt de elegante c-bonded-versie van het icoon over naar het heden en opent een individueel en moderne design optie.

"De Starck ton heeft een natuurlijke en minimalistische look omdat het teruggaat naar de oorsprong van het water in onze huizen: het stroomt uit een put en wordt opgevangen in een eenvoudige emmer. Visie en eerlijkheid garanderen de unieke levensduur van de Starck ton. Dertig jaar geleden was het een passend, eigentijds product, en dat is het nog steeds omdat het niet gebaseerd is op trends, maar op de mensheid", zegt Philippe Starck.



Herinterpretatie van het beproefde
Terwijl de designidentiteit behouden bleef, kreeg de wastafeloplossing een nieuwe uitstraling dankzij de innovatieve c-bonded technologie. De wastafel en het onderstel zijn via een complex proces vrijwel naadloos met elkaar verbonden. Een uitgekiende optie die nu ook voor de Starck ton te selecteren is. Door de verbinding tussen de wastafel en het badkamermeubel ontstaat een precieze rand die het meubel een fijne elegantie geeft. De herziene vorm van de wastafel is eveneens gebaseerd op die van het meubel.

Naast het bestaande glanzend witte keramiek is de bij het meubel passende wastafel ook verkrijgbaar in satijnwit, wat de tijdloze, emotionele elegantie onderstreept. Bovendien ronden wastafels in mat en glanzend zwart het wastafelprogramma af en zorgen ze – afhankelijk van de kleurencombinatie – voor verschillende looks. Het keramiek is bovendien afgewerkt met HygieneGlaze® Plus, een glazuur dat het hoogste niveau van hygiëne combineert met uitstekend reinigingsgemak.



Handgemaakt en elegant uniek stuk
Elke Starck ton is uniek, waarvan de vorm nauwgezet met de hand wordt vervaardigd. Multiplex, meerdere keren gebogen, vormt de basis van het meubel, dat naar beneden toe taps toeloopt. De keuze tussen elegante hoogglanstinten en subtiele nuances met een satijnoppervlak biedt veelzijdige combinatiemogelijkheden die een unieke ruimtesfeer creëren.

De finishing touch wordt geleverd door de meubelgreep, die verkrijgbaar is in vijf oppervlakken en de nieuwe interpretatie harmonieus afrondt. Naast de tijdloze varianten in chroom en diamantzwart zijn geborstelde oppervlakken in brons en roestvrij staal en hoogglans goud verkrijgbaar.

Sinds 1994 een unieke blikvanger
De Starck ton is al lang een designklassieker geworden die meer is dan alleen een wasplaats. Met optionele LED-binnenverlichting brengt de Starck ton licht in het donker en creëert hij aantrekkelijke opbergruimte. Het past moeiteloos in de badkamersfeer en maakt een meer individuele vormgeving mogelijk dan ooit tevoren.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: