Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miljoenenkasteel te winnen met lot van 10 euro

Een Waalse vastgoedmakelaar, Valere Duchenne, verkoopt zijn eigen kasteel, het kasteel Le Richmond in Godinne, op een unieke manier. Hij organiseert een loterij waarbij een lot slechts 10 euro kost. Het kasteel, gebouwd in 1710 met 900 vierkante meter bewoonbaar oppervlak en 67 are grond, is het uitzonderlijke pand dat te winnen is. Duchenne, eigenaar van het gebouw gedurende 27 jaar, heeft het pand gedurende 12 jaar volledig gerestaureerd.


Foto: Le Richmond - Maison d'hôte - Dinant.

Geïnteresseerden moeten twee vragen beantwoorden en een schatting geven van de waarde van het perceel, inclusief het hoofdgebouw en het gastenverblijf, tot op een honderdste nauwkeurig. Een expert zal de waarde verzegelen, en deze zal worden onthuld aan het einde van de wedstrijd die drie maanden duurt. Duchenne hoopt zo genoeg interesse te wekken en loten te verkopen om het project winstgevend te maken. Als er te weinig loten worden verkocht, behoudt Duchenne het recht om de verkoop terug te trekken.

Bron: De Telegraaf

Publicatiedatum: