Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Masterly – the Dutch in Milano

Tijdens de Milan Design Week, van 16 tot en met 21 april, werd Masterly – the Dutch in Milano voor de achtste keer gehouden. Het imposante Palazzo dei Giureconsulti vlak naast de Duomo fungeert als decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven.



Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur.

Nicole Uniquole is initiatiefnemer en curator van dit evenement, dat in nauwe samenwerking georganiseerd is met de Nederlandse ambassade in Rome, het consulaat-generaal in Milaan, locale Italiaanse partners en de Milanese Kamer van Koophandel.


Bekijk hier de fotoreportage die Wonen360 maakte van Masterly – the Dutch in Milano.

Masterly is tijdens de Salone del Mobile gesitueerd in Palazzo dei Giureconsulti, bekend als het Palazzo met de toren. De iconische en centraal gelegen locatie in de stad, op letterlijk een paar passen afstand van het Piazza del Duomo, heeft vijfhonderd jaar historie. In opdracht van Giovanni Angelo Medici, die onder de naam Pius IV de pauselijke troon beklom, begon de bouw in 1562 naar een project van Vincenzo Seregni, de architect van de Duomo.

Op woensdagavond (17 april) hield De Interieur Club een netwerkborrel bij Masterly. Tevens werden tijdens het event de Masterly Milano Award 2024 uitgereikt. Deze jaarlijkse prijs bij het Nederlandse paviljoen tijdens Milaan Design Week ging dit jaar naar Aectual & Philips MyCreation by Signify.



Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Meer informatie:
Masterly
www.masterly.nu