Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zelfstandig vertegenwoordiger

Voor de verdere uitbreiding van ons distributienetwerk zijn wij op zoek naar een gedreven en zelfstandige vertegenwoordiger voor ons meubelconcept JC Living. Als zelfstandig vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het rayon Zuid-Nederland, waaronder de provincies Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland en Utrecht. In deze uitdagende rol werk je nauw samen met een aantal huidige en nieuwe klanten en bouw je mee aan de groei van ons merk binnen deze regio’s.



De functie
Als zelfstandig vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe saleskansen en het verder uitbreiden van ons klantenbestand. Door actief potentiële bedrijven te benaderen, draag je bij aan de groei van JC Living. Je fungeert als strategisch gesprekspartner en stelt de juiste vragen om de behoeften van klanten te achterhalen. Zo help je hen de voordelen van onze zitmeubelcollectie te ontdekken en bouw je aan langdurige relaties. Samen ontwikkelen we een passende groeistrategie om onze collectie succesvol in de Nederlandse meubelmarkt te positioneren.

De functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding in een economische of commerciële richting;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare vertegenwoordiger- of accountmanagementfunctie;
  • Sterke presentatie- en communicatievaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bereidheid om door het land te reizen voor klantbezoeken.

De organisatie
Dit is waar JC Living voor staat:

  • JC Living biedt haar partners een op maat gemaakte collectie zitmeubels binnen het betaalbare marktsegment, perfect afgestemd op de Nederlandse meubelmarkt.
  • Onze collectie wordt ondersteund door uitgebreide typeplannen, waardoor klanten tal van mogelijkheden hebben.
  • We werken met een trendy en kwalitatieve stoffenlijn om aan de laatste interieurtrends te voldoen.
  • JC living heeft een volwaardige showroom van 350m2 in Huissen (Gelderland) waar de vertegenwoordiger klanten op afspraak kan ontvangen. Hier staat een representatieve zitmeubel collectie van JC Living.
  • Daarnaast nemen we jaarlijks deel aan de meubelbeurs in Beusichem, waar we een volledige beursstand faciliteren voor onze vertegenwoordigers. Als vertegenwoordiger van JC Living word je geacht alle beursdagen aanwezig te zijn.
  • Onze productie vindt plaats in moderne faciliteiten met hoogwaardige technologie, wat resulteert in efficiënte productie en consistente kwaliteit.
  • Via ons online portaal kunnen onze verkooppartners 24/7 alle product- en leveringsinformatie raadplegen.
  • Onze moderne productiefaciliteit van 55.000 vierkante meter, gevestigd in de EU, voldoet aan alle Europese kwaliteitsnormen en biedt mogelijkheden voor modelontwikkeling.

Ben jij geïnteresseerd en bereid om samen ons mooie meubelconcept verder te laten groeien? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Stuur je motivatie en CV naar [email protected].