Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regio Manager Noordoost-Nederland | Concepts & Companies

Vacature: Regio Manager Noordoost-Nederland
Jouw kans om ondernemers te laten schitteren!

Heb jij ondernemersbloed in je aderen?
Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je dagelijks het verschil maakt voor zelfstandige ondernemers? Concepts & Companies (C&C) zoekt een Regio Manager voor Noordoost-Nederland die barst van energie, commerciële flair heeft en ondernemers helpt om het beste uit hun winkel te halen. Bij C&C helpen we ondernemers in verf, woninginrichting en meubelen om te groeien en bloeien – en jij wordt hun rots in de branding!

Wat ga je doen?
In deze rol ben je meer dan een manager: je bent een mentor, een vertrouwenspersoon en een strategische partner voor de ondernemers in jouw regio. Samen met hen duik je in de wereld van kansen en uitdagingen, van marketing tot bedrijfsvoering. Jij zorgt ervoor dat hun winkel niet alleen draait, maar excelleert!

  • Dagelijks in contact met jouw ondernemers om ze te adviseren en ondersteunen bij commerciële en organisatorische vraagstukken.
  • Relaties opbouwen met nieuwe, aspirant leden. Jij weet precies hoe je hen inspireert en overtuigt om bij C&C aan te sluiten.
  • Oplossingen bieden: waar een ondernemer een probleem ziet, zie jij kansen en ben je er om te helpen.
  • Samen strategie bepalen: je denkt actief mee over de toekomst van C&C en onze aangesloten winkels. Jij brengt inzichten en ideeën die het verschil maken.

Wat maakt jou onze perfecte kandidaat?

  • Je bent een ondernemer in hart en nieren, met een passie voor retail. Je hebt ervaring in de branche (verf, woninginrichting, meubelen) en snapt wat er speelt.
  • Je weet kansen te spotten en begrijpt hoe de markt werkt.
  • Met jouw energie en senioriteit ben je een natuurlijke leider en weet je het vertrouwen van ondernemers snel te winnen.
  • Je woont in Noordoost-Nederland en bent vijf dagen per week vol gas aan de slag.
  • HBO werk- en denkniveau? Check! Maar nog belangrijker: jij combineert dat met een flinke dosis commerciële feeling.

Wat krijg je van ons?

  • Een baan met betekenis. Jij helpt ondernemers hun ambities waar te maken – en daar haal je elke dag energie uit.
  • Een plek in ons gedreven, ambitieuze team. Jouw ideeën en visie tellen mee in onze strategie voor de toekomst.
  • Een aantrekkelijk salaris en uitstekende voorwaarden.
  • Werken bij de grootste zelfstandige retail-serviceorganisatie in verf, woninginrichting en meubelen, waar we al jaren hard groeien. De toekomst ziet er rooskleurig uit, en jij bent onderdeel van dat succes!

Over Concepts & Companies
Met meer dan 240 aangesloten winkels en een flinke portie ambitie, is C&C dé partner voor zelfstandige ondernemers in Nederland. Samen zorgen we ervoor dat ze niet alleen hun doelen behalen, maar hun dromen waarmaken. Ons hoofdkantoor staat in Harderwijk, maar onze impact reikt veel verder.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?
Wil jij ondernemers inspireren en begeleiden naar succes? Solliciteer vandaag nog en wordt een sleutelfiguur in de groei van C&C én die van onze ondernemers.

Wil je meer weten over deze functie en voor wie je gaat werken? Neem dan contact op met Paul van Kolfschoten (06 53 99 61 72) of solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen naar [email protected]. We kijken uit naar je sollicitatie.

Concepts & Companies – Samen bouwen aan morgen!