Kovéra, specialist in keukens, maatwerk en interieur, viert dit jaar zijn 60-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum introduceert het familiebedrijf drie exclusieve keukenontwerpen die de kernwaarden en het vakmanschap van het merk weerspiegelen. Daarnaast opent het bedrijf de deuren van zijn fabriek voor het publiek tijdens een feestelijke open dag op 14 juni 2025.
Groei en continuïteit
Opgericht in 1965 als eenmanszaak door Maurice Koenig en Hilda Verschoren, is Kovéra uitgegroeid tot een gevestigde naam binnen de keuken- en interieursector. Het bedrijf telt vandaag meer dan tachtig medewerkers, waaronder ook de vier zonen van de oprichters. Chris Koenig staat aan het hoofd van de commerciële activiteiten, terwijl Kathleen Van Bael verantwoordelijk is voor de productie.
Showrooms en jubileumacties
Kovéra heeft vestigingen in Geel, Heist-op-den-Berg en Sint-Joris-Winge. De productie gebeurt in de fabriek in Hulshout. Om het jubileum te vieren, biedt het bedrijf tijdelijke promoties op maatwerk aan, die uitsluitend in de showrooms te ontdekken zijn.
Open dag op 14 juni 2025
Op 14 juni 2025 houdt Kovéra een open dag in de fabriek in Hulshout. Geïnteresseerden krijgen de kans om een kijkje achter de schermen te nemen en het productieproces van dichtbij te ervaren. Deelname is gratis, maar registratie is vereist via de website van het bedrijf.
Bron: Made in Kempen