Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurdesigner opent twee horecazaken

Horecaondernemer en designer Rein Rambaldo breidt zijn portfolio uit met twee nieuwe horecazaken in Den Haag. In februari opent hij Giorgio Rosa, een restaurant met een Italiaans-mediterrane keuken, en later dit jaar volgt een Franse bistro en cocktailbar in het centrum van de stad. Rambaldo, die eerder MaMa Kelly in Den Haag runde, keert terug naar de stad met twee vernieuwende concepten. Dat meldt Entree Magazine.



Giorgio Rosa
Giorgio Rosa opent op 17 februari in de Binckhorst, een snelgroeiend hotspotgebied in Den Haag. Het restaurant biedt een Italiaanse keuken met mediterrane invloeden, waaronder een pastalab voor het bereiden van huisgemaakte pasta's. Daarnaast staan pizza's en andere mediterrane gerechten op het menu. Het interieur heeft een eenvoudige, warme uitstraling, met aandacht voor verlichting en comfort. Rambaldo wil een luxe maar ingetogen sfeer creëren, waarbij gasten uitgenodigd worden om lange, ontspannen avonden door te brengen. De drankenkaart bevat klassieke Italiaanse drankjes en cocktails met een creatieve twist.



Franse bistro en cocktailbar
Later dit jaar, in augustus of september, opent Rambaldo een Franse bistro en cocktailbar in het centrum van Den Haag. Het tweelaagse concept biedt op de begane grond een cocktailbar en gastrobar met kleine Franse gerechten, terwijl de bovenverdieping dienstdoet als klassieke Franse brasserie. Rambaldo ziet kansen in het ontbreken van goede cocktailbars in de stad en wil iets onderscheidends bieden. Het interieur krijgt een moderne en kleurrijke uitstraling, met een nadruk op visuele aantrekkingskracht, vooral gericht op vrouwelijke gasten. Het etablissement is dagelijks geopend van de ochtend tot de late avond, met een gevarieerd aanbod van koffie, croissants, lunch, diner en avondmuziek.

Bron: Entree Magazine

Publicatiedatum: