Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Catawiki houdt exclusieve veiling met Eindhoven Design Academy Alumni

Ter gelegenheid van de Dutch Design Week heeft Catawiki, de online marktplaats voor bijzondere objecten, een samenwerking opgezet met de Design Academy Eindhoven voor een unieke veiling die de creativiteit en innovatie van zowel gevestigde als opkomende ontwerpers in de schijnwerpers zet.

De veiling biedt een exclusieve selectie van stukken, variërend van verschillende generaties DAE-alumni tot de afstudeerklas van dit jaar. Bekende ontwerpers zoals Maarten Baas en Leo Orta tonen hun werk naast dat van opkomende talenten, waarmee ze de volgende generatie jonge ontwerpers in de designindustrie ondersteunen. Dit is een kans om met één klik te bieden op meer dan 150 bijzondere interieurstukken, terwijl alumni worden gesteund in hun ambitie om van hun creaties duurzame zakelijke ondernemingen te maken.



Tot de opvallende ontwerpen behoren de blauwe penstoel van Benjamin Motoc, de aardewerken vaas van Krijn Christiaansen & Cathelijne Montens, geïnspireerd door rotsformaties en monolithische landschappen, de Jazzberry Jam-lamp van Leo Orta en de opvallende Little LIDL-tas van Daukantė Subačiūtė. Gaurav Jhangiani, afgestudeerd in de klas van 2024, zegt hierover: "Als pas afgestudeerde ontwerpers biedt Catawiki ons een geweldig platform om ons werk te tonen en onze jonge carrière te ondersteunen. Door ons te begeleiden bij het opzetten van een strategie voor online verkoop, helpen ze ons om onze economische levensvatbaarheid te versterken. Het is een belangrijke vaardigheid in ons vakgebied, die ons in staat stelt om onze artistieke visies te realiseren."

Morten Valther Graae Joergensen, VP van Interieur bij Catawiki, zegt over de veiling: "Voor het eerst biedt Catawiki kopers de kans om te bieden op werken van Eindhoven-alumni. Deze stukken zijn normaal gesproken niet te koop, maar via deze veiling krijgen mensen de gelegenheid om uitzonderlijke werken van gerenommeerde kunstenaars te verwerven of nieuw talent te ontdekken."

De veiling is live tot 27 oktober, 20:00 uur.

Meer informatie:
Catawiki
www.catawiki.nl

Publicatiedatum: