Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De laatste tegeltrends: van groot naar natuurlijk

Bij het inrichten van je woning zijn tegels vaak dé manier om sfeer en stijl toe te voegen. De wereld van tegels is voortdurend in beweging en de laatste trends bieden volop mogelijkheden om jouw huis om te toveren tot een waar droominterieur. Ben je benieuwd wat momenteel helemaal hip is in de tegelwereld? Tegelspecialist Jangroentegels.nl neemt je mee langs drie leuke trends die je niet mag missen.

Grote Formaten: Een Statement in je Woning
Een van de grootste trends van dit moment is, letterlijk, het gebruik van grote formaten tegels. Waar voorheen vooral kleinere tegels in allerlei patronen werden gebruikt, zien we nu steeds vaker enorme tegels terugkomen in zowel woonkamers, badkamers als keukens. Deze tegels, vaak van 80x80 cm of zelfs groter, zorgen voor een ruimtelijke en luxe uitstraling. Doordat er minder voegen nodig zijn, oogt de ruimte rustiger en krijg je een bijna naadloze vloer die de illusie van oneindigheid creëert. Grote tegels zijn ideaal voor moderne en minimalistische interieurs, maar ook in industriële woonstijlen doen ze het erg goed. Het fijne aan deze trend is dat grote formaten zowel binnen als buiten toegepast kunnen worden, zodat je jouw terras perfect kunt laten aansluiten bij je woonkamer. Let wel op dat binnen tegels vaak niet geschikt zijn voor buiten. Veel binnentegels hebben daarom tegenwoordig ook een buitenvariant.

Natuurlijke Materialen: De Schoonheid van de Aarde in je Huis
De trend van natuurlijke materialen blijft onverminderd populair. Dit zie je terug in de keuze voor tegels die eruit zien als natuursteen, marmer of zelfs hout. Deze tegels combineren het beste van beide werelden: de prachtige, authentieke uitstraling van natuurlijke materialen en het gemak van keramiek. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de warme en levendige look van een houten vloer, zonder je zorgen te maken over krassen of vochtproblemen. Ook natuursteen-look tegels, zoals die met een marmerpatroon, brengen een vleugje luxe in je huis, zonder de onderhouds intensiteit van echt marmer. Tegels met een natuurlijke uitstraling passen perfect bij de wens van veel mensen om meer organische elementen in huis te halen en brengen een stukje rust en sereniteit, rechtstreeks vanuit de natuur.

Natuurlijke Kleuren: Rust en Harmonie
Naast de keuze voor natuurlijke materialen, spelen ook natuurlijke kleuren een grote rol in de huidige tegeltrends. Denk aan zachte aardetinten zoals zand, klei, terracotta, en warme grijstinten. Deze kleuren zorgen voor een ontspannen sfeer in huis en zijn ideaal om te combineren met andere natuurlijke elementen, zoals houten meubels en groene planten. De rustgevende tinten van deze tegels creëren een harmonieuze basis, waar je je interieur naar wens omheen kunt inrichten. Of je nu kiest voor een minimalistische stijl met enkele accenten, of juist voor een eclectische mix van meubels en decoraties, tegels in natuurlijke kleuren passen overal bij en bieden de flexibiliteit om je interieur telkens weer een nieuwe draai te geven.

Jan Groen Tegels: Trendy én Compleet
Bij Jan Groen tegels vind je een uitgebreide collectie Plavuizen vloertegels die aan al deze trends voldoen. Of je nu gaat voor grote formaten, de uitstraling van natuurlijke materialen of rustgevende, natuurlijke kleuren, bij Jan Groen ben je aan het juiste adres. Bovendien kun je rekenen op extra service: van advies tot aan de perfecte plaatsing van jouw nieuwe tegelvloer. Jij kiest de tegels, wij regelen de rest. Voor een stijlvol interieur dat helemaal van deze tijd is.

Publicatiedatum: