Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Henk en Mark van Cranenbroek blijven winstgevend ondanks familieruzie

De ruzie tussen Henk en Mark van Cranenbroek, bekend van de gelijknamige tuinier-zelf-keten, sleept al jaren voort en heeft recentelijk geleid tot juridische geschillen, waarbij ook de kinderen van Henk voor de rechter moesten verschijnen. Ondanks de spanningen tussen de twee ondernemers blijft hun groothandel in tuinproducten, waaronder grasmaaiers, trampolines en barbecues, goed presteren. Dat meldt Quote.


Foto: Cranenbroek.

In 2022 rapporteerde Van Cranenbroek een omzet van €146 miljoen met een nettowinst van €14,7 miljoen. Voor het jaar 2023 zijn de cijfers opnieuw indrukwekkend. De omzet steeg naar €167,5 miljoen, hoewel de nettowinst iets daalde naar €13,5 miljoen, wat voornamelijk te wijten is aan gestegen kosten.

De financiële gezondheid van het bedrijf blijft echter sterk. In 2023 genereerde Van Cranenbroek €21 miljoen aan cashflow, met een totaal aan liquide middelen van €65,6 miljoen. Deze cijfers bevestigen dat de onderneming, ondanks interne conflicten, een robuuste en winstgevende organisatie blijft.

Bron: Quote

Publicatiedatum: