Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf probeerde zich te onderscheiden met lagere prijzen

Tuinhoutcentrale failliet verklaard

Deze week heeft de rechtbank Utrecht de firma Tuinhoutcentrale B.V. uit Woerden in staat van faillissement verklaard. Mary Barsoum is benoemd tot curator in deze zaak.

Tuinhoutcentrale B.V. is een specialist op het gebied van tuinhout en composiet, met een breed assortiment aan producten. Het bedrijf biedt een divers scala aan producten aan, waaronder: schuttingen, vlonderplanken, gevelbekleding, houten overkappingen, tuinplanken, tuinpalen, tuinhekken. De onderneming vertegenwoordigde verschillende merken, zoals Elephant, Carpentier Professional, Fiberdeck en Tuindeco International.



Tuinhoutcentrale probeerde zich te onderscheiden met lagere prijzen. Op de website is te lezen dat zij van mening is dat het aanbod van traditionele bouwmarkten en tuincentra vaak beperkt is. Tuinhoutcentrale richtte zich juist op lange lengtes, dikker materiaal en een betere afwerking, waardoor klanten eenvoudig vanuit hun luie stoel de juiste aankopen voor hun tuin konden doen.

Bovendien bood de onderneming haar producten ook op locatie aan. De fysieke vestiging in Woerden, gelegen op de grens van de provincies Utrecht en Zuid-Holland, bood klanten de mogelijkheid om de producten in de showroom te bekijken.

Meer informatie:
Tuinhoutcentrale B.V.
Barwoutswaarder 89A
3449 HK Woerden
www.tuinhoutcentrale.nl