Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Woning- en projectinrichter uit Alphen aan den Rijn

Verdonk ontvangt predicaat Hofleverancier

Op 18 oktober 2024 heeft Verdonk woning- en projectinrichting het predicaat Hofleverancier gekregen uit handen van de commissaris van de Koning, Wouter Kolff, en burgemeester Liesbeth Spies. Het bedrijf uit Alphen aan den Rijn bestaat ruim 100 jaar.

Verdonk is een echt familiebedrijf wat van vader op zoon is overgegaan. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vrijwel elke type vloerafwerking, raamdecoratie en zonwering. Voor zowel de particuliere als de projectmatige klant. In april 1924 nam Pieter Verdonk een zadelmakerij over aan de Dorpstraat in Aarlanderveen. Na een aantal jaar werd het een woningstoffeerderij en verkochten zij ook meubels.

In de jaren '60 gaat het bedrijf van stoffeerderij meer naar woninginrichting en meubelverkoop. Dit gaat samen met projectstoffering. De jaren '80 verschuiven de bedrijfsactiviteiten meer naar projectinrichting van scholen, gezondheidszorg en kantoren. In 1992 wordt de winkel een showroom, van waaruit de verkoop plaatsvindt. Na al die jaren aan de Dorpsstraat verhuist het bedrijf in 2022 naar de Steekterweg 77N. Het is tot op heden een familiebedrijf.

Burgemeester Liesbeth Spies: "Ik ben trots op het 100 jarige bedrijf dat gevestigd is in onze mooie gemeente. Verdonk is een echt familiebedrijf met een rijke historie. Mooi om te zien dat zij al die jaren goed inspeelde op de vraag uit de markt. Een nieuwe generatie is klaar voor de toekomst. Met het predicaat Hofleverancier heeft dit een gouden randje! Ik wens Kevin Verdonk en Hester Verdonk-de With veel succes voor de toekomst. En feliciteer Lex en Karin Verdonk ook van harte met het predicaat."



Meer informatie:
Verdonk woning- en projectinrichting
Steekterweg 77N
2407 BE Alphen aan den Rijn
0172 - 579133
[email protected]
www.verdonkbv.nl

Publicatiedatum: