Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Christmasworld 2025 goed voor 7 productgroepen

Christmasworld 2025 wordt volgens de organisatoren 'groter en beter' en de inschrijvingen voor het evenement overtreffen nu al de verwachtingen. De organisatoren van de prestigieuze beurs met kerstthema hebben aangekondigd dat bezoekers van de beurs van 7 tot en met 11 februari 2025 een breed scala aan producten in zeven verschillende groepen kunnen ontdekken.

Deze productgroepen omvatten klassiekers op het gebied van kerstdecoratie, de nieuwste trends op het gebied van boomdecoratie en seizoensartikelen voor alle festiviteiten. Er is spectaculaire belichting op grote schaal en indrukwekkende verlichting van winkelcentra.

Christmasworld productgroepen:

Kerst & Seizoensdecoratie: De grootste productgroep, Kerst & Seizoensdecoratie, toont de nieuwste producten, trends en klassieke items voor alle festiviteiten het hele jaar door. Doe inspiratie op bij grote spelers zoals Boltze Gruppe en Kerst Inspirations.

Visual Merchandising & Belichting: Ontdek spectaculaire grootschalige belichting van leveranciers als Fotodiastasi en Gnosjö Konstmide voor displays buiten, in winkels en in stadscentra. Het segment Visual Merchandising & Light is vooral aantrekkelijk voor ontwerpbureaus en visual merchandisers.

Bloemistenbenodigdheden & tuindecoratie: Bloemisten ontdekken ontwerptrends en meer in de categorie Bloemisterijbenodigdheden & Tuindecoratie, met aanbiedingen van bedrijven als Emerald Eternal Green en Decostar.

Kaarsen: Bij Christmasworld vindt u 's werelds grootste selectie kaarsen van topbedrijven als Wiedemann en House of Rustic, samen met exclusieve decoratie-ideeën voor elk seizoen.

Linten & Verpakkingen: De categorie Linten & Verpakkingen richt zich op seizoensgebonden trends in verpakkingsmaterialen voor geschenken van telers als Zöllner-Wiethoff, Scotton en Francesco Brizzolari.

Kerst lekkernijen: Kerst Delights omvat feestelijke specialiteiten zoals glühwein, stollen, chocolade en thee - perfect voor hoge omzetkansen.

Global Sourcing: Global Sourcing is de plek voor importeurs en grossiers om in contact te komen met bedrijven uit India, China en daarbuiten, met zowel industrieel geproduceerde als handgemaakte goederen.

Meer informatie:
Messe Frankfurt
www.christmasworld.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: