Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Dutch Design Week

Zonweringdoeken brengen kleur op Ketelhuisplein

Tot 27 oktober klopt het hart van Eindhoven op het ritme van de Dutch Design Week (DDW), een evenement dat elk jaar meer dan 350.000 designliefhebbers trekt. Europa's toonaangevende textielbedrijf Dickson-Constant is er dit jaar weer bij. Het 7000 m² grote Ketelhuisplein biedt het grootste openluchtmuseum van de Dutch Design Week. Het is de thuisbasis van een groot aantal creaties van ontwerpers van over de hele wereld.

Dit jaar heeft Studio MAST als opdracht de uitstraling van het plein gekregen. De missie van ontwerpers Matteo Renna en Stefan Fahrngrubern lijkt een succes te zijn, hun ruimtelijk werk, in de vorm van een aantal prachtige kleurrijke vlaggen, lijkt de bezoekers langs hun route te leiden.



Het Orchestra zonweringdoek van Dickson is het resultaat van de nieuwste ontwikkelingen in textieltechnologie. Het biedt uitzonderlijke eigenschappen en prestaties voor buitengebruik dankzij het vermogen om tot 100% van de UV-stralen te blokkeren en de weerstand tegen weersomstandigheden.

Net als vorig jaar zullen de bezoekers van de tentoonstelling kunnen genieten van akoestisch comfort dankzij de scheiding van zones met behulp van Dickson's SWK6 microgeperforeerde stoffen. SWK6 stoffen verminderen galm, bieden absorptie bij alle frequenties en zijn uiterst veelzijdig. Ze zijn verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en een INK-variant die op maat bedrukt kan worden om aan alle creatieve behoeften te voldoen, zowel binnen als buiten.



Meer informatie:
Dickson
www.dickson-constant.com

Publicatiedatum: