Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Branchevereniging CBM: onderhandelingen nieuwe cao krijgen 6 november vervolg

De cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao vanaf 1 januari 2025 gaan dit najaar weer van start. "Dit voorjaar, op 23 mei jl., hebben we tijdens een boeiende ledenbijeenkomst een aantal belangrijke cao-zaken besproken en heeft de werkgeversdelegatie van de vakraad nuttige input opgehaald voor de komende onderhandelingen. Onder andere met deze input, maar ook aan de hand van andere kennis binnen en buiten de sector, is deze zomer een concept voorstellenbrief geschreven", aldus het CBM.



De werkgeversdelegatie en het CBM-bestuur hebben deze besproken op 24 september jl. De inzet voor de komende onderhandelingen is uitgebreid aan de orde gekomen en het CBM-bestuur heeft een mandaat vastgesteld waarbinnen de werkgeversdelegatie de onderhandelingen met de vakbonden gaat voeren.

De vrijdag voorafgaand aan de eerste onderhandelingsronde, die op woensdag 6 november staat gepland, zullen dan de voorstellen van CBM, FNV en CNV worden uitgewisseld. Behalve op 6 november, zijn er nog 3 onderhandelingsrondes gepland, op 13 november, 26 november en op 9 december a.s. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn te melden of als het CBM aanvullende input nodig heeft, horen ze dit graag.

Meer informatie:
CBM
www.cbm.nl

Publicatiedatum: