Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tasba Floors opent nieuwe showroom

Bij Tasba Floors, ook bekend als Laminaat2Go, staan ze niet stil. Na de recente uitbreiding van het opslagcapaciteit, waardoor ze haar klanten nog sneller uit voorraad kunnen bedienen, zijn ze nu klaar voor de volgende stap: een gloednieuwe showroom.



"We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort verhuizen naar een nog mooiere showroom in Amsterdam-Noord. Hoewel we in dezelfde straat blijven, is de afstand tussen onze oude en nieuwe locatie slechts ongeveer 100 meter. Dit betekent dat je ons gemakkelijk kunt vinden en genieten van een verbeterde winkelervaring", aldus Tasba Floors.

In de showroom kunnen consumenten een uitgebreid assortiment aan vloeren bekijken, inclusief laminaat, PVC, parket en meer." De nieuwe showroom is ontworpen om een nog betere winkelervaring te bieden, met meer ruimte om de producten te bekijken en te vergelijken. Bovendien blijven we onze snelle lever- en legservice aanbieden, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe vloer."



Meer informatie:
Tasba Floors
Klaprozenweg 25B
1032 KK Amsterdam
020 260 3 123
[email protected]
www.laminaat2go.com

Publicatiedatum: