Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te zien op de Orgatec in Keulen

COR breidt zijn contractassortiment uit

Op de Orgatec in Keulen breidt COR, de zitmeubelfabrikant uit Oost-Westfalen, zijn contract-assortiment uit met de lancering van de nieuwe Jalis Flow-sofa en aanvullingen op de Floater-collectie.

Jalis Flow
Met Jalis Flow is het topmerk erin geslaagd om het archetypische ontwerp van het knikkussen te introduceren in de Contract-sector. De uitnodigende ervaring van het zitten op een kussen mag het publiek niet worden onthouden", zo omschrijft het ontwerpersduo Jehs+Laub uit Stuttgart hun ontwerp voor COR: Jalis Flow is een verdere ontwikkeling van de modulaire Jalis bank, die al succesvol werkt in de huiselijke omgeving.'

Jalis Flow heeft echter een kleinere zitdiepte van 59 cm, waardoor hij perfect geschikt is voor flexibel gebruik in grote, open ruimtes. S- of C-vormige configuraties zijn mogelijk, net als eindeloze, kronkelende lijnen of nesten om je terug te trekken. De rughoogte van elk zitelement kan worden gevarieerd: helemaal zonder rug of met een lage of hoge rugleuning. Zowel vaste als in hoogte verstelbare bijzettafels en stroomaansluitingen zijn optioneel verkrijgbaar. Jalis Flow combineert fundamentele hedendaagse eisen: zachtheid en behaaglijkheid in de contractsector door de archetypische kussenvorm, gekoppeld aan een hoge mate van flexibiliteit van de afzonderlijke zitelementen, die op elk moment opnieuw kunnen worden ingedeeld," legt Leo Lübke, Managing Partner van COR, samenvattend uit.

Het Floater-systeem
Floater is een echte teamspeler voor zowel op kantoor als thuis. De collectie werd oorspronkelijk gelanceerd als een sofasysteem, maar is sindsdien uitgebreid met bureaus en panelen die kunnen worden geconfigureerd als werklounges. Er is nu ook een U-paneel verkrijgbaar, met een frame, op glijders, wielen of poten, dat bijvoorbeeld kan worden gebruikt als privacyscherm voor de printer of als opbergruimte op kantoor. Met extra modules zoals kledingstangen en planken kan het eenvoudig worden omgetoverd tot een garderobe of een eigen koffiebar. Een ander paneel, in een L-vorm en ook verkrijgbaar op wielen, glijders of poten, kan overal in de kamer worden geplaatst. Of het kan net zo gemakkelijk aan tafels worden gekoppeld, zodat er in een handomdraai een privéruimte ontstaat om geconcentreerd te werken.

Oplossingen op maat voor een duurzame werkplek
Op de Orgatec demonstreert COR op een stand van ruim 150 m² hoe veranderingen in gebruikersgedrag op de werkvloer kunnen worden geïmplementeerd met huiselijk zitmeubilair - met frisheid en innovatie.

Dankzij zijn beproefde ontwerpen en de volledig geïntegreerde teelt in de vestiging Rheda-Wiedenbrück kan COR oplossingen op maat bieden voor de inrichting van individueel ingerichte ruimten. Projectgerelateerde eisen kunnen flexibel en snel worden omgezet, waardoor architecten en interieurontwerpers de creatieve vrijheid krijgen die ze nodig hebben. Dit wordt bevestigd door referenties van over de hele wereld, waaronder American Express USA, Deutsche Bank Londen, LinkedIn Toronto, Netcloud Winterthur en Google NYC, evenals Deutsche Telekom met zijn flagship stores in Hamburg en Düsseldorf.


Meer informatie:
COR
[email protected]
www.cor.de

Publicatiedatum: