Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van vrijend paar in showroom tot naakt in de ballenbak

Elly (67) beleeft alles in 40 jaar bij Ikea

Elly Sajet (67), ook wel bekend als 'de koningin van Ikea Amsterdam', heeft een opmerkelijke carrière van bijna veertig jaar bij het iconische woonwarenhuis. In haar boek "Weg van Ikea" schrijft ze over seks in een modelkamertje, poepen in een lade, de verhuftering van Nederland én veel lol op de werkvloer. Da meldt De Telegraaf.



Haar boek is gevuld met anekdotes die de veranderingen in het klantgedrag en de cultuur van de winkel belichten. Elly constateert dat klanten na de coronaperiode korter lontjes hebben. Ze beschrijft een incident waarin een boze opa bijna boekensteunen naar haar hoofd gooide, simpelweg omdat ze om een bonnetje vroeg.

Toch heeft Elly geen specifieke missie met haar boek, behalve de boodschap om vriendelijker te zijn. "Het leven is te kort om naar te doen. Een glimlach kost niets," is een spreuk die ze waardeert en die ook bij Ikea aan de wand hangt. Met "Weg van Ikea" hoopt ze haar lezers te vermaken en aan het denken te zetten over klantgedrag en de bijzondere wereld van Ikea.

Bron: De Telegraaf

Publicatiedatum: