Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vakbeurs Interzum is zo goed als volgeboekt'

Interzum, de vakbeurs voor meubelproductie en interieurontwerp, ervaart sterke internationale vraag, zeven maanden voor de opening van het evenement. Met meer dan 93 procent van de beursruimte al geboekt en bevestigde deelname van talrijke belangrijke spelers in de industrie en terugkerende exposanten, belooft interzum 2025 een belangrijke bijeenkomst te worden die zich richt op innovaties en trends. De vakbeurs, die van 20 tot 23 mei 2025 in Keulen plaatsvindt, fungeert als een pijler voor de sector, vooral in tijden van economische veranderingen. De presentatie van nieuwe producten, oplossingen en ideeën tijdens het evenement stelt de sector in staat gezamenlijk antwoorden te vinden op toekomstige uitdagingen.



Wereldwijd worden leveranciers aan de meubelindustrie geconfronteerd met verschillende economische en sociale uitdagingen in de regio's en landen waarin zij actief zijn. Onzekere prognoses en toenemende druk om duurzaamheid te verbeteren, bemoeilijken langetermijnplanning.

"We zijn verheugd over de consistent sterke vraag naar interzum", zegt Maik Fischer, de directeur van het evenement. "De terugkeer van gerenommeerde exposanten, de aanwezigheid van talrijke marktleidende bedrijven en de deelname van veel kleine en middelgrote ondernemingen tonen aan hoe relevant de wereldwijde vakbeurs is voor de industrie, vooral in economisch uitdagende tijden."

Focus op duurzaamheid en innovatie
Onder het nieuwe centrale thema "Rethinking Resources: Circular and Biobased Solutions" zal interzum volgend jaar een krachtig signaal afgeven ter ondersteuning van duurzame meubelproductie. De beurs zal dit thema in al zijn facetten presenteren en een breed scala aan praktische ervaringen voor de deelnemers creëren, variërend van een divers evenementprogramma tot tentoonstellingen van biocirculaire innovaties van exposanten.

Sprekers op het interzum Trend Stage, de interzum Product Stage en in de drie interzum Trend Forums zullen innovatieve ideeën, studies en marktklare oplossingen presenteren en bespreken. Veel bedrijven maken gebruik van interzum om hun nieuwe productlanceringen en technologieën voor het eerst aan een wereldwijd publiek te onthullen. De Rethinking Resources Boulevard biedt exposanten de gelegenheid om hun producten en visionaire concepten te tonen die gebruikmaken van biobased materialen en het potentieel van de circulaire economie. De interzum Award 2025, uitgereikt door een jury van internationale experts, zal opnieuw uitmuntende producten erkennen die zijn ontwikkeld door leveranciers aan de meubelindustrie.



Meer informatie:
interzum
www.interzum.com

Publicatiedatum: