Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Interieur Club Awards 2024: dit zijn de 5 genomineerde interieurprofessionals

De vakjury heeft de genomineerden bepaald voor De Interieur Club Awards 2024. In drie categorieën: interieurprofessional, interieurtalent en interieurproduct van het jaar. Deze week zijn de genomineerden bekend gemaakt voor de award van interieurprofessional van het jaar. Vorig jaar won ontwerper Rick Tegelaar deze award. Dit jaar zijn er vijf genomineerden in deze categorie. De vakjury bestaat dit jaar uit Anne van der Zwaag, Jan Agelink, Nicole Uniquole, Evelien Reich en Mark Timo.

De komende twee weken worden ook de genomineerden van de andere twee categorieën bekend gemaakt, daarna is het vanaf 1 november aan het publiek om te stemmen op de favoriete genomineerden. Tot 1 december kan je je stem uitbrengen. Op vrijdag 13 december reiken wij De Interieur Club Awards uit op de laatste netwerkborrel van het jaar.



De 5 genomineerden voor interieurprofessional van het jaar zijn:

Aectual
Aectual biedt circulaire interieuroplossingen, van meubels tot plafonds. Hun 3D-geprinte producten worden gemaakt van gerecyclede afvalstromen en plantaardige materialen. Zonder afval te produceren, worden de producten na gebruik teruggenomen, versnipperd en hergebruikt voor nieuwe ontwerpen.

Aectual biedt de B2B-markt niet alleen een aantrekkelijke design, denk aan de etalagegevels van Tifanny & Co en Nike of de samenwerking met Philips voor designlampen, maar de aanschaf van de producten vermindert ook de ecologische voetafdruk van bedrijven.

Cocoon Collectables - Sander van Eyck
Dit jaar opende Cocoon House zijn deuren. Cocoon House is gevestigd in een voormalig monumentaal postkantoor in Hilversum. Cocoon House biedt een passend decor voor de collectie en presenteert deze in harmonie met de historische charme van het gebouw.

De curator, Sander van Eyck, is niet alleen interieur- en productontwerper, maar ook de creatieve kracht achter Cocoon Living, zijn eigen interieurstudio.

Samen met zakenpartner Freerk Mandema houden zij toezicht op Cocoon House Hilversum: een dynamische ruimte voor interieurontwerp, kunst, fotoshoots en bijeenkomsten.

Kiki and Joost
De toonaangevende ontwerpers Kiki van Eijk en Joost van Bleiswijk wonen én werken met elkaar. Joost van Bleiswijk en Kiki van Eijk vormen een ontwerpersduo, maar hebben ook elk hun eigen collecties, werk en klanten.

Beiden studeerden aan de Design Academy in Eindhoven, waar ze in 2001 afstudeerden. Het echtpaar werkt in een voormalige Philips papierfabriek in Eindhoven, met een eigen timmerwerkplaats, metaalwerkplaats en showroom. Dit jaar openden Kiki en Joost hun expositieruimte waarmee een lang gekoesterde wens van het ontwerpduo in vervulling is gegaan.

Raw Color - Christoph Brach en Daniera ter Haar
Daniera ter Haar en Christoph Brach staan aan het roer van Raw Color, een studio die fotografie, grafisch en productontwerp combineert. Na een studie aan de Desgin Academy in Eindhoven presenteerden ze in 2007 hun eerst project Raw Color, een onderzoek naar natuurlijke kleurstoffen, uit onder andere paprika- en bietensap. Ze beseften dat de naam goed bij hen past, want kleur is alles wat ze onderzoeken en ontwerpen de verbindende factor.

Inmiddels wonen Daniera en Christoph samen met hun twee kinderen boven de studio waar ze samen met vaste medewerkers Tijs van Nieuwenhuysen, Noorte de Keijzer en Mirjam de Bruijn werken aan opdrachten voor verschillende musea en merken als Adidas, Sancal, Hollands Licht, Kvadrat en Ikea.

Tank - Sanne Schenk en Tommy Kleerekoper
TANK is een internationale interieurstudio, die op maat gemaakte ontwerpen realiseert voor horeca-, lifestyle-, kantoor- en privéprojecten. Het in Amsterdam gevestigde bureau werd in 2013 opgericht door Sanne Schenk en Tommy Kleerekoper, die samen jarenlange ervaring in de design- en brandingindustrie meebrengen.

Met het zeer creatieve multidisciplinaire team heeft Tank uitzonderlijk werk geleverd voor vele bekende namen, variërend van Adyen en FD Mediagroep tot Vermaat, Hotel Arena en A'DAM Tower. Samen met Lensvelt ontwikkelde TANK de Tank Chair: een stijlvolle en duurzame stoel,

Over De Interieur Club Awards
De Interieur Club Awards zijn de prijzen voor de interieurbranche en worden jaarlijks sinds 2022 uitgereikt. Ieder jaar zijn er in drie categorieën awards te winnen om de creatieven in de interieurwereld te eren. Ieder jaar komen de genomineerden van een vakjury van experts uit de interieur- en designbranche. In 2024 worden De Interieur Club Awards op vrijdag 13 december uitgereikt tijdens de laatste netwerkborrel van het jaar van De Interieur Club.

Dit waren de afgelopen jaren de winnaars:
Winnaars van De Interieur Club Awards 2023

  • Interieurprofessional van het jaar - Rick Tegelaar
  • Interieurtalent van het jaar - Liza Wassenaar
  • Interieurproduct van het jaar - No Waste Chair | Kees Dekkers

Winnaars De Interieur Club Awards 2022

  • Interieurprofessional van het jaar - Marcia Godet | La Nena
  • Interieurtalent van het jaar - Anne van Heugten | Nox Studio Interiors
  • Interieur oeuvre award - Winny Maas | MVRDV

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: