Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iconische ontwerp Magneto nu ook in het wit

De iconische Magneto-vloerlamp, ontworpen door Henk Fillekes, is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur: wit. Atelier Artiforte breidt het aanbod uit met deze frisse variant, die aansluit bij moderne en minimalistische interieurs.

Net als alle ontwerpen van Atelier Artiforte wordt de Magneto vervaardigd en geassembleerd in Nederland. Het frame bestaat uit stalen onderdelen en de aluminium kap is afgewerkt met een duurzame poedercoating.



Tijdloos design
De Magneto staat bekend om zijn functionele ontwerp en flexibiliteit. De magnetische bal maakt het eenvoudig om de lamp in elke gewenste positie te draaien, waardoor het licht precies kan worden gericht waar het nodig is. Dit maakt de lamp ideaal als lees- of werklamp. De diep in de kap verborgen lichtbron biedt een zachte, diffuse verlichting die comfortabel is voor de ogen, terwijl de elegante driepootconstructie zorgt voor stabiliteit en verfijning.

Beschikbaar in klassiek wit
Met de introductie van de witte uitvoering komt de Magneto naast de bestaande kleuren Matt Black en Steel Grey. De nieuwe kleur geeft het ontwerp een moderne uitstraling en past goed in diverse interieurstijlen, of het nu gaat om een minimalistisch decor of als contrasterend element in een kleurrijke omgeving.



Meer informatie:
Atelier Artiforte
Industrieweg 15
NL 4104 AP Culemborg
+ 31 (0)345 620 130
[email protected]
www.atelierartiforte.com

Publicatiedatum: