Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
The Home Style Club lanceert eigen collecties:

"Kleurkeuze is schot in de roos"

The Home Style Club heeft onlangs deelgenomen aan de vt wonen & design beurs 2024, waar ze voor het eerst hun drie nieuwe collecties lieten zien. Bezoekers konden kleurrijke eettafels, behang en kunst aan de muur bewonderen. Na een drukke beursweek zijn oprichters Nancy Faber en Sofie de Kruijff ontzettend blij met de lancering: "We vonden het leuk om te zien dat er zoveel behoefte aan kleur is bij de consument en dat we met onze collecties een schot in de roos hebben."



Drie eigen collecties
De stand van The Home Style Club sprong er uit op de grootste woonbeurs van Nederland, die jaarlijks bijna 70.000 bezoekers trekt. Met volop kleur, tropisch behang en opvallende wall art was er genoeg te zien. In de moderne, open opzet van de stand kwamen hun collecties prachtig tot hun recht. Bezoekers konden volop inspiratie opdoen en meteen zien hoe de producten samen een stijlvol geheel vormen.

Samenwerking met bekende merken
De reacties waren volgens The Home Style Club positief: van complimenten voor het Palm Springs behang tot liefde voor de te personaliseren eettafels en originele kunstwerken. Voor deze collecties werkte The Home Style Club samen met bekende namen als Eijffinger, Werk aan de Muur en Ontwerpjetafel. In 2025 zal The Home Style Club haar kleurrijke collecties gaan uitbreiden met verschillende partners in style.

De beurs was voor The Home Style Club een bijzondere mijlpaal. Nancy en Sofie kijken met trots terug op de vele enthousiaste reacties. "Het was geweldig om te zien hoe mensen onze collecties omarmden. We kunnen niet wachten om onze ontwerpen terug te zien bij de mensen thuis."



Meer informatie:
The Home Style Club
Gedempte Oude Gracht 45 47
2011 GL Haarlem
+31 23 23 419 22
[email protected]
www.thehomestyleclub.com

Publicatiedatum: