Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Specialist in logistieke diensten voor o.a. woonwinkels

ASD Bezorgservice zoekt meubelbedrijven

In het hart van Tilburg staat ASD Bezorgservice, onder leiding van Lesley Hendriks, bekend om zijn logistieke diensten voor (woon)winkels en e-commerce platforms. Met een aanbod dat varieert van het volledige beheer van het logistieke proces tot transport door heel Nederland, Belgisch Nederlandstalig gebied en de Duitse grensstreek, biedt ASD een complete oplossing voor logistieke behoeften van tal van (meubel)bedrijven, waar onder Whoon, Room 108, Beter Bed, Leen Bakker, Hoogenboezem, Trendhopper, Brouwers Bedding enz. Op dit moment heeft het bedrijf nog ruimte voor een aantal nieuwe klanten.

ASD Bezorgservice, actief sinds 1993, heeft zichzelf op de kaart gezet als "het perfecte visitekaartje voor de klanten van onze opdrachtgevers", laat Lesley desgevraagd weten. "Met meer dan 4000 vierkante meter aan opslagruimte en een uitgebreid wagenpark, staan wij garant voor een betrouwbare en efficiƫnte service."



De diensten van ASD Bezorgservice omvatten:
- Ontvangst van meubels in het magazijn
- Opslag en overslag
- Planning van bezorgafspraken
- Drempelbezorging of full-servicebezorging
- Administratieve afhandeling
- Innen van remboursgelden
- Afhandeling van retouren




Flexibel
"Bij ASD Bezorgservice staan de klanten centraal. Onze chauffeurs zijn niet slechts bezorgers; zij zijn het gezicht van het betreffende bedrijf waarvoor we leveren en we streven voortdurend naar de hoogste mate van klanttevredenheid. Onze flexibiliteit en de korte communicatielijnen stellen ons in staat om snel in te spelen op veranderende behoeften", geeft Lesley (zie foto) aan.
"Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel", vervolgt hij. "Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun meubels netjes en volgens afspraak worden bezorgd. We begrijpen het belang van efficiƫntie; daarom garanderen we snelle leveringen binnen tijdvakken van maximaal vier uur en houden we onze klanten proactief op de hoogte van de bezorgstatus."

Verantwoord ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een kernwaarde van ASD Bezorgservice. "In samenwerking met gemeenten en het UWV bieden we jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om bij ons stage te lopen, met uitzicht op verdere groeimogelijkheden binnen het bedrijf", wil Lesley nog gezegd hebben.



Meer informatie:
ASD Bezorgservice
Hoofdkantoor:
Mascagnistraat 1a
5049 BA Tilburg
+31 13 52 85 960
Magazijn en afleveringsadres:
Heieinde 13
5047 SX Tilburg
www.asdbezorgservice.com
[email protected]