Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonwinkels van Decokay Elenbaas Noom houden 'Grandioze Garagedeur Dagen'

Decokay Elenbaas Noom, met vestigingen in Tholen, Goes en Vlissingen, houdt op 25 en 26 oktober de zogeheten Grandioze Garagedeur Dagen. Op dit event zijn niet alleen consumenten, maar ook zakelijke relaties welkom om een van de drie showrooms te bezoeken en te profiteren van 25% korting op een Novoferm geïsoleerde garagedeur plus een gratis LED-verlichtingslijst. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis garagedeur.


De Duoport, deze bestaat uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden.

Jan Elenbaas en zijn team van Decokay Elenbaas Noom zijn enthousiast om klanten de diverse mogelijkheden van Novoferm garagedeuren te laten zien. Met de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit, onderstrepen zij het belang van een goed geïsoleerde garagedeur voor een energiezuinig huis. "Oktober, de leukste woonmaand van het jaar, is het perfecte moment om je huis een upgrade te geven", aldus Elenbaas. Hij benadrukt hoe een nieuwe garagedeur niet alleen de uitstraling van het huis verbetert, maar ook bijdraagt aan een beter milieu door thermische optimalisatie. Als trotse dealer van Novoferm, een internationale speler op het gebied van garagedeuren, staat Decokay Elenbaas Noom garant voor producten van hoge kwaliteit. De garagedeuren van Novoferm zijn ontworpen om bestand te zijn tegen weer en wind en bieden langdurige prestaties.


Jan Elenbaas van Decokay Elenbaas Noom is klaar voor het komende event.

Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen gaat Novoferm nog een stap verder door twee gratis garagedeuren te verloten onder de bestellingen die bij de deelnemende dealers worden geplaatst. De winnaars worden op 28 oktober 2024 bekendgemaakt door een notaris.

Meer informatie:
Decokay Elenbaas-Noom
www.elenbaasnoom.nl
www.garagedeurzeeland.nl

Publicatiedatum: