Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geesa presenteert serie badkameraccessoires

Geesa presenteert Craft, de nieuwste serie badkameraccessoires. De serie omvat 18 verschillende accessoires voor de badkamer van nu. Opvallende kenmerken van de nieuwe serie zijn de elegante vormgeving en de afwerking van gepolijst rvs. Minstens zo opvallend zijn het installatiegemak en het efficiënte materiaalgebruik.

De nieuwe serie Craft is geïnspireerd op de beproefde voorgangers Geesa 5000 en Geesa Standard. De kwaliteit en functionaliteit daarvan zijn gebleven, maar het design kreeg met rechte lijnen en subtiele afgeronde hoeken een moderne touch. De nieuwe elegantie van Craft draagt bij aan de prettige uitstraling van de moderne badkamer zonder alle aandacht op te eisen.



Duurzaam en doordacht design
Craft is in veel opzichten een duurzame serie. Zo zijn alle accessoires voor 95% vervaardigd uit hoogwaardig rvs. Dat maakt de recycling - over lange tijd - heel gemakkelijk. In de productie wordt slim gebruikgemaakt van een rvs-strip, waardoor materiaalverspilling wordt voorkomen. Er is gekozen voor wandmontage, wat een extra beugel bespaart. En alle accessoires zijn fraai afgewerkt in gepolijst rvs. Deze afwerking maakt een extra coating overbodig. Een leuk detail: de boorgaten van Craft-accessoires zijn hetzelfde als die van de Standard-serie. Dat maakt een upgrade van de badkamer toch weer wat gemakkelijker.



Craft compleet
De serie Craft omvat alles voor de badkamer. Ideaal voor wie de badkamer in één stijl wil uitvoeren. Er is keuze uit diverse toiletrolhouders, een glashouder, zeephouders, een douchemand, handdoekhaken, handdoekrekken, een handdoekring, een zeepdispenser, een badgreep, een planchet en een driedelige toiletaccessoireset. Er zijn diverse reserveonderdelen beschikbaar, met name onderdelen die gevoelig zijn voor slijtage of (mis)gebruik. Alle 18 accessoires zijn snel en gemakkelijk te installeren. En op alle Craft-accessoires geeft Geesa 15 jaar garantie.

Mooi in uiteenlopende badkamers
Geesa heeft gekozen voor een toegankelijk, eigentijds en toch tijdloos design. Dat maakt een keuze voor Craft tot een keuze met toekomst. De optelsom van het elegante design, de fraaie afwerking, de functionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en het gebruiksgemak maken Craft tot een goede keuze voor zowel hedendaagse hotels als openbare sanitaire ruimtes en consumentenbadkamers.



Meer informatie:
Geesa
www.geesa.com

Publicatiedatum: