Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meble Polska verwacht grotere beurs in 2025

De huidige stand van registraties voor de Meble Polska 2025-beurs, die van 25 tot 28 februari in Poznań zal plaatsvinden, wijst erop dat de editie van volgend jaar de editie van februari 2024 zal overtreffen. Recente uitdagingen in de meubelindustrie hebben de vitaliteit van dit evenement niet beïnvloed. Dat laat de organisatie weten.

De sector reageert proactief op de huidige situatie. Producenten benutten de meubelbeurs in Poznań om hun klantenbestand te diversifiëren en uit te breiden naar nieuwe geografische markten. Tot nu toe komt de geboekte ruimte door exposanten overeen met die van dezelfde periode vorig jaar. "We wachten nog steeds op definitieve bevestigingen van de standgroottes van enkele van onze vaste exposanten", zegt Józef Szyszka, directeur van Meble Polska.



De MTP Groep is ook actief in gesprek met meubelproducenten uit Oekraïne. Dit initiatief, in samenwerking met de Oekraïense Vereniging van Meubelproducenten (UAFM), heeft Meble Polska erkend als het meest effectieve middel voor verkoopbevordering onder meubelbeurzen. Voorlopige aankondigingen suggereren dat de vertegenwoordiging van Oekraïense bedrijven zelfs groter zal zijn dan in de editie van 2024.

Steeds meer bedrijven, zoals Forte, dienen hun aanvragen ruim van tevoren in, zelfs meer dan zes maanden voor het evenement. Dit vergemakkelijkt het werk van de organisatoren aanzienlijk, waardoor zij eerder en effectiever kunnen promoten bij zowel binnenlandse als buitenlandse meubelkopers.

Momenteel beslaat Meble Polska de paviljoens 3, 3A, 4, 5, 5A (Home Decor Hall), 6 en 8, wat meer ruimte is dan tijdens de recordeditie in 2020 vóór de pandemie, toen de helft van het grootste paviljoen door een ander evenement werd bezet.

Interesse van exposanten van imm cologne
De organisatoren blijven aanvragen van exposanten accepteren en de interesse om deel te nemen aan Meble Polska neemt toe. De annulering van de beurs imm cologne in januari heeft de belangstelling van nieuwe bedrijven aangewakkerd. Zelfs voordat we officiële kennisgeving ontvingen van de opschorting van de beurs in Keulen, benaderden nationale en internationale bedrijven, die oorspronkelijk van plan waren hun aanbod daar te presenteren, ons al. Zij zoeken nu naar alternatieve manieren om in contact te komen met internationale meubelkopers. Meble Polska, met een sterke vertegenwoordiging van handelaren uit ongeveer 70 landen en gepland rond dezelfde tijd, lijkt de voor de hand liggende keuze, legt Józef Szyszka uit. De organisatoren van de beurs in Poznań verzekeren dat er nog voldoende capaciteit is om exposanten in de paviljoens onder te brengen.

Meer informatie:
Meble Polska
www.meblepolska.pl

Publicatiedatum: