Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de kleurentrends van Sigma voor 2025

Het kiezen van de juiste verfkleuren voor je huis is een uitdaging. Kleuren hebben veel invloed op de sfeer en uitstraling van de ruimte. Om je op weg te helpen vroeg Vereniging Eigen Huis Sigma naar de kleurentrends voor 2025.




In 2025 draait volgens Sigma alles om Kinetic: een trend die beweging en verandering symboliseert. Deze overkoepelende stijl vertalen ze in een hoofdkleur (kleur van het jaar) en vier trends met bijbehorende kleurenpaletten. Door een palet te kiezen die bij jouw stijl past, wordt het eenvoudiger om een samenhangend kleurenplan te maken voor in je woning of ruimte.

De kleur van het jaar 2025, gekozen door Sigma, is Amethyst Shadow (kleurcode: PPG1046-7): een diep, warm paars met zowel rode als blauwe ondertonen. Deze kleur straalt mystiek uit en kan zowel als accentkleur als voor een hele ruimte worden ingezet. Het is veelzijdig en goed te combineren met zowel neutrale als opvallendere kleuren.

Meer informatie:
Vereniging Eigen Huis
www.eigenhuis.nl

Publicatiedatum: