Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorstellenbrief cao Forbo Novilon

Tijdens de ledenvergadering van 17 oktober 2024 hebben CNV-leden de mogelijkheid gehad om wensen door te geven voor een nieuwe cao Forbo Novilon. Naar aanleiding van de voorstellen die in de vergadering zijn vastgesteld, heeft CNV-bestuurder Lisa Kuiper een voorstellenbrief gemaakt.


Forbo Novilon.

In de brief aan de leden schrijft Kuiper:
"Ik heb besloten de voorstellenbrief eerst in concept naar jou te sturen. Jij vindt het concept in de bijlage van deze update. De voorstellenbrief van CNV is dus nog niet gedeeld met de werkgever. Heb jij nog op- en/of aanmerkingen? Dan hoor ik dit graag uiterlijk 21 oktober 2024. Ik zal de voorstellenbrief daarna naar jouw werkgever sturen. Heb jij vragen of wil jij graag uitleg over de voorstellen? Dan kan jij mij natuurlijk ook bellen of mailen", aldus Lisa.

Op de cao-pagina kan het hele traject op de voet gevolgd worden. Er kan ook gereageerd worden op nieuwsbrieven en vragen gesteld worden. Het laatste nieuws over de onderhandelingen kan je vinden op de Cao-pagina Forbo Novilon.

Publicatiedatum: