Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lotte Eijerkamp van woonwinkel Eijerkamp: 'Mensen willen kleur, maar op subtiele manier'

De nieuwste woontrends richten zich op meer kleur, speelse vormen, duurzame materialen en geborgenheid, aldus Lotte Eijerkamp van woonwinkel Eijerkamp. "Mensen willen kleur, maar wel op een subtiele manier", vertelt ze in een interview met het Algemeen Dagblad (AD). Trendkleuren zoals lila, burgundy en olijfgroen voegen een frisse touch toe aan interieurs zonder de rust te verstoren. Kleine toevoegingen zoals gekleurde kussens of een opvallende vaas kunnen al een groot verschil maken.



Warm minimalisme en natuurlijke vormen
De Japandi-stijl, een mix van Japanse en Scandinavische elementen, evolueert naar een warmere uitstraling met donkere houtsoorten, ribfluweel, en patronen in behang. Zachte, organische vormen blijven populair, zoals afgeronde eettafels en asymmetrische meubelstukken die de natuur in huis brengen.

Materialen en texturen
Natuurlijke materialen zoals wol, linnen, en bouclé blijven centraal staan. Rijkere, volle texturen geven een vintage maar moderne uitstraling. Innovaties zoals meubels van hennep en zeegras benadrukken het belang van duurzaamheid.

Duurzame trends
Klassieke ontwerpen krijgen een moderne, duurzame update, bijvoorbeeld met nieuwe stoffen. Voor wie op zoek is naar vernieuwing in het interieur, volstaat een subtiele verandering, zoals een gekleurde poef of patroonrijke vaas, om de ruimte op te frissen.

Bron: AD

Meer informatie:
Eijerkamp
www.eijerkamp.nl

Publicatiedatum: