Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans van der Hulst nieuwe salesmanager bij MYT Shutters Nederland

MYT Shutters verwelkomt Hans van der Hulst als nieuwe Sales Manager in Nederland. Met bijna vier jaar ervaring in de rolluikenbranche bij Blend Window Fashion en bijna 30 jaar als dealer in de retailraamdecoratiesector, brengt hij de nodige kennis en expertise met zich mee.



Dit is wat Hans te zeggen had toen hem werd gevraagd naar zijn visie op retailpartnerschappen en hoe hij sterke relaties wil opbouwen met het huidige en toekomstige netwerk van MYT Shutters:

"Een goede retailpartner voor MYT Shutters is iemand die onze passie voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid deelt. Ik zoek naar mensen die waarde hechten aan vertrouwen en transparantie, en die bereid zijn nauw samen te werken om hun klanten de beste producten en ervaringen te bieden. Het opbouwen van sterke relaties vereist consistente communicatie en een oprecht begrip van de behoeften van onze partners. Ik ben van plan onze huidige partnerschappen te versterken door proactief te zijn, goed te luisteren en nieuwe manieren te vinden om waarde toe te voegen aan hun bedrijven. Samen kunnen we blijvend succes creƫren."

Meer informatie:
MYT Shutters
Energiestraat 23-A
1411 AR Naarden
035 8872213
[email protected]
www.mytshutters.com

Publicatiedatum: