Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Christiaan van Rijn: van hovenierszoon tot mede-eigenaar

In de wereld van tuininrichting en buitenleven heeft Christiaan van Rijn, mede-eigenaar van Postmus.nl, een bijzondere reis afgelegd om te komen waar hij nu staat. In een openhartige terugblik deelt hij zijn pad van een jonge dromer tot een visionaire ondernemer, een verhaal dat zowel inspirerend als leerzaam is.

Bram en Jeroen Postmus met rechts Chris van Rijn.

Geboren en getogen in een ondernemersgezin, waar zijn vader een hoveniersbedrijf runde, was Christiaan van jongs af aan vertrouwd met de uitdagingen en vreugden van het ondernemerschap. Deze vroege blootstelling wakkerde zijn passie aan om zelf ondernemer te worden. Na zijn middelbare school koos hij voor een studie in marketing op het MBO, gevolgd door een avontuur in Small Business en Retail Management op het HBO. Echter, het leven had andere plannen, en na een kort uitstapje in het bruisende studentenleven van Den Haag, vond Christiaan zichzelf terug in het familiebedrijf.

Aanvankelijk was het werken in het hoveniersbedrijf niet wat hij voor ogen had, maar al snel ontdekte hij de voldoening van fysiek werk en het realiseren van concrete doelen. Deze periode legde de basis voor zijn professionele ontwikkeling en leidde hem uiteindelijk naar Postmus.nl, waar hij begon op de salesafdeling. Hier ontstond het fundament voor zijn huidige rol als mede-eigenaar. Na zeven jaar bij Postmus.nl greep Christiaan de kans om mede-eigenaar te worden met beide handen aan. Zijn focus verschoof van verkoop naar het verkennen van marktkansen, strategie en procesoptimalisatie.

Samenwerking met partners zoals MBI De Steenmeesters en Hillhout speelt een cruciale rol in deze strategische benadering. Nu, aan het roer van het bedrijf samen met de Postmus broers, richt Christiaan zich op de missie om klanten volledig te ontzorgen op het gebied van tuininrichting. Zijn visie voor de toekomst is helder: processen zo ontwikkelen dat het bedrijf excelleert in waar het goed in is, en een werkomgeving creƫren waarin iedereen zijn of haar kracht kan vinden.

Bron: LinkedIn

Publicatiedatum: