Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'ATAG opent een van haar meest ambitieuze projecten tot nu toe'

In januari opent ATAG de deuren van een van haar meest ambitieuze ondernemingen tot nu toe: ATAG Live, gevestigd in het HAUT in Amsterdam. Dit nieuwe experience center is ontworpen om de wereld te introduceren aan baanbrekende kookoplossingen die verder gaan dan ooit tevoren mogelijk werd geacht.

ATAG Live is naar eigen zeggen meer dan een locatie. "Het is een dynamisch platform dat de kernwaarden van ons merk belichaamt en verrijkt. Dankzij een divers programma, dat in nauwe samenwerking met onze chefs, influencers en culinaire liefhebbers is samengesteld, positioneert ons experience center zich als de ultieme ontmoetingsplek. Hier kunnen bezoekers de culinaire toekomst ervaren en de 'Next Level' van koken live beleven.

ATAG Live nodigt iedereen uit die op zoek is naar vernieuwende kookoplossingen, of het nu gaat om deelname aan een workshop in ons kooktheater, een geavanceerde masterclass, een wijnproeverij, persoonlijk advies, of om inspiratie op te doen in onze Sabine Marcelis Lounge. Vanaf januari 2025 is iedereen welkom om deze nieuwe culinaire dimensie te ervaren en te genieten van alles wat ATAG Live te bieden heeft.

Meer informatie:
ATAG
www.atag.nl

Publicatiedatum: