Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiligheidswaarschuwing voor geurkaars

Dirk van den Broek heeft een veiligheidswaarschuwing uitgegeven voor een van hun producten, namelijk de Geurkaars in Glas van 11 cm. Klanten worden dringend geadviseerd het product niet te gebruiken wegens een productiefout.


Er is geconstateerd dat de glazen houder van de geurkaars tijdens het gebruik kan barsten of zelfs uit elkaar kan spatten, wat een potentieel risico op letsel met zich meebrengt.

Het gaat specifiek om de Geurkaars in Glas met een hoogte van 11 cm. Klanten kunnen het product identificeren aan de hand van de volgende streepjescodes: 8719504014810, 8719504014827, 8719504014803, en 8719504014797.

Voor meer informatie en instructies over hoe te handelen, verwijst Dirk van den Broek naar hun officiƫle website. Klanten die in bezit zijn van dit product worden aangemoedigd de nodige stappen te ondernemen om eventuele risico's te vermijden. Veiligheid staat voorop, en het bedrijf neemt deze maatregel uit voorzorg om de veiligheid van hun klanten te waarborgen.

Meer informatie:
Dirk van den Broek
www.dirk.nl

Publicatiedatum: