Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vloerretour zet volgende stap in duurzaamheid

Inmiddels al ruim 700 dealers aangesloten

Meer dan 700 dealers zijn inmiddels aangesloten bij het Vloerretour-programma van Cotap en samen hebben we al ruim 2 miljoen kilo aan pvc-snijresten gerecycled. Tijdens de InCotap Dealerdagen heeft Cotap een nieuwe, belangrijke stap gezet in het duurzaamheidsprogramma: vanaf nu is het ook mogelijk om snijresten van laminaat en vinyl in te zamelen, zodat ze hergebruikt kunnen worden als nieuwe grondstoffen. Zo zetten we samen met onze dealers stappen richting een circulaire toekomst.

Hoe werkt het recyclen?
Het recyclen van snijresten is heel eenvoudig! De snijresten van vinyl en evc kunnen in de bestaande bigbags voor pvc worden gedeponeerd. Voor snijresten van laminaat dient er een extra Vloerretour bak aangevraagd te worden, speciaal voor het verzamelen van laminaatafval.

Maak impact als Vloerretourdealer
Maak samen met ons de wereld een stukje groener en meldt je aan als Vloerretourdealer. Met Vloerretour halen we vloerafval en snijresten kosteloos op en recyclen we die met een partner tot nieuwe producten ten behoeve van verschillende industrieën. Wil je ook Vloerretourdealer worden? Meld je dan snel aan via onderstaande link.

Meer informatie
Vloerretour
www.vloerretour.nl


Publicatiedatum: