Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Festival brengt creatief talent uit België samen

Op 30 locaties in centrum Kortrijk is WONDER Creativity Festival van start gegaan. Nog tot 3 november ontdek je creatief talent uit heel België langs meer dan 55 exposities en installaties, met de Budafabriek als hoofdlocatie.

WONDER is het festival dat creatief talent uit heel België samenbrengt in een uniek ontdekkingsparcours doorheen Kortrijk UNESCO City of Design.


Foto Jeroen Verrecht

Jong creatief geweld en gevestigde waarden uit alle windrichtingen en disciplines - van design, innovatie, technologie tot kunst – zetten er hun visie neer op een betere toekomst. Een greep uit het aanbod: de beste studentenprojecten uit het creatieve (hoger) ontwerponderwijs, indrukwekkende interactieve LED installaties, AR belevingen in de publieke ruimte, een interactief printatelier, een youth hub in een verlaten hotel, het beste in Belgisch circulair productdesign en véél meer!

WONDER fungeert zo als uniek en zeer divers platform voor samenwerking en brengt een ode aan creativiteit en innovatieve ideeën. WONDER inspireert en nodigt bezoekers uit om samen de toekomst met lef en kleur vorm te geven.

WONDER is gratis te bezoeken zijn tussen donderdag 17 oktober en zondag 3 november, telkens van donderdag tem zondag (dus maandag, dinsdag en woensdag gesloten). In de week van 9:00 tot 18:00, in de weekends en herfstvakantie van 10:00 tot 18:00.

WONDER wordt georganiseerd door Designregio Kortrijk en stad Kortrijk, met de steun van hoofdpartners Nationale Loterij, Aluvision en Deltalight, en partners Fedustria, Compagnie Het Zoute, Zorggroep H.Hart, Howest, Intercommunale Leiedal, Kortrijk Xpo, Universiteit Gent Campus Kortrijk, Voka West-Vlaanderen.



Meer informatie:
WONDER festival
www.clubparadis.be


Publicatiedatum: