Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thema storytelling staat centraal: What’s your story?

Interieurprofessionaldag in De Woonindustrie: een dag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden

De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE nodigen alle interieurprofessionals uit voor de jaarlijkse Interieurprofessionaldag 2024, een dag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Dit jaar staat het thema storytelling centraal met als vraag: What's your story? Op 11 november 2024 duiken we samen in de verhalen achter interieur, design en trends, met boeiende sprekers, interactieve workshops en een bedrijvenmarkt vol innovaties. Wil je erbij zijn? Bestel je early bird tickets voor 25 oktober via deze link.

Programma hoogtepunten

De dag begint om 09.30 uur met een inloop en de opening van de bedrijvenmarkt. Vervolgens leiden een reeks inspiratiesessies, interactieve workshops en breakout-sessies je door de wereld van interieur en design tot zeker 16:00.

  • Kirsten Jassies: expert in social media en auteur van Instaproof en Tiktologie, leert ons hoe je als interieurprofessional jouw verhaal kunt vertellen op Instagram en TikTok. Kirsten neemt je mee in drie trends waarmee jij jouw werk op een authentieke manier kunt presenteren, inclusief behind-the-scenes tips.
  • Jan Agelink: trendwatcher en interieur-expert, presenteert zijn lezing Storytelling Spaces. Jan zoomt in op de interieur- en lifestyletrends voor 2025/2026. Hij laat zien hoe maatschappelijke verschuivingen zoals de opkomst van modulaire interieuroplossingen en de versmelting van kunst, ambacht en technologie het interieur van de toekomst zullen vormgeven.
  • Breakout Sessie – Jeanne-Tine van Vonderen: specialist in zakelijk interieurontwerp, deelt haar visie op storytelling binnen zakelijke interieurs. Hoe vertalen succesvolle bedrijven hun verhaal naar hun fysieke omgeving, en hoe kan jij als interieurontwerper het verhaal van je klant krachtig neerzetten?
  • Breakout Sessie – Zianetti: Zianetti laat zien hoe duurzaamheid en circulariteit tot de kern van hun ontwerpen behoren. Ontdek hoe hun innovatieve meubels zoals de Parka kast inspelen op de behoefte aan modulaire, milieuvriendelijke oplossingen voor de toekomst.

Praktische informatie

Datum: 11 november 2024 van 09:30 – 16:00
Locatie: De Woonindustrie
Early bird tickets en meer info via deze link

Mis deze inspirerende dag niet en zorg dat je klaar bent om jouw verhaal te vertellen in de wereld van interieur en design!



Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: