Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ralf Gloudemans toont Interieurontwerpen op Dutch Design Week

Ralf Gloudemans zal zijn innovatieve interieurontwerpen tonen tijdens de Dutch Design Week, die plaatsvindt van 21 tot 29 oktober in Eindhoven. Hij presenteert zijn werk op verschillende locaties, waaronder het Klokgebouw en het Emma District.



Locaties:

  • EVOLVE en samenwerking met Jesse Fischer: Okeanos en Aer in Klokgebouw, Hal 3, plot 3.08, Strijp-S, Klokgebouw 50, plattegrond nr. B2.
  • Transcending: Mesh to Matter in Parliament blue bij Introduction to Dutch Design Week, georganiseerd door de Dutch Design Foundation in Klokgebouw, Strijp-S, Klokgebouw 50, plattegrond nr. B2.
  • Handmade 0.1 in The Galleries in het Emma District, Nieuwe Emmasingel 24, plattegrond nr. E5.
  • Clambering bij Circles of Universal Language, georganiseerd door de gemeente Eindhoven, Dutch Invertuals & Edhv, op Ketelhuisplein, Strijp-S, plattegrond nr. B4.

EVOLVE In de presentatie "EVOLVE" verkent Gloudemans de evolutie van traditioneel meubelmaken door de integratie van digitale technieken, waaronder Virtual Reality (VR). Dit project combineert ambachtelijk snijwerk met moderne digitale ontwerpen, waarbij klassieke vormen in een hedendaagse context worden herinterpreteerd. Het creatieve proces resulteert in fysieke objecten die de warmte en het karakter van handgemaakt vakmanschap uitstralen, terwijl ze ook de precisie van digitale productieprocessen belichamen.

Okeanos en Aer In samenwerking met kunstenaar Jesse Fischer presenteert Gloudemans ook het project "Okeanos en Aer", waarin digitaal vervaardigde keramische objecten worden getoond. Deze objecten, versierd met mythologische thema's, combineren de expertise van beide creatievelingen en creëren een visuele taal die de grenzen tussen kunst en design vervaagt.

Over de Ontwerpers
Ralf Gloudemans is een Nederlandse ontwerper gespecialiseerd in mixed reality-ontwerp en ambacht. Zijn werk richt zich op de combinatie van fysieke en digitale creaties, met als doel unieke objecten te creëren die de grenzen tussen beide werelden vervagen. Jesse Fischer, recent genomineerd voor de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst, is bekend om zijn intuïtieve narratieve schilderingen, waarbij elk werk een verhaal vertelt dat tot stand komt door het toevoegen van visuele elementen.

Meer informatie:
Studio Gloudemans
+31 6 51121679
[email protected]
www.ralfgloudemans.nl

Publicatiedatum: