Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dovy Keukens genomineerd voor Ambassadeur voor Bedrijvig West-Vlaanderen

Op 27 november wordt de opvolger van Emma Meesseman als West-Vlaams Ambassadeur bekendgemaakt, samen met de bekroning van een onderneming als Ambassadeur voor Bedrijvig West-Vlaanderen. Onder de zes genomineerde bedrijven is Dovy Keukens uit Roeselare, een van de grootste keukenbouwers van België. Dat meldt de Krant van West-Vlaanderen (KW).


Team Dovy Keukens, met in het midden zaakvoerder Donald Muylle.

Het familiebedrijf werd in 1980 opgericht door Donald Muylle in een oude vlasschuur in Oekene. Sindsdien is Dovy uitgegroeid tot een onderneming met 39 showrooms in België en één in Rijsel, en een productiecapaciteit van 7.000 keukens per jaar. De productiesite in Roeselare beslaat 55.000 vierkante meter en biedt werk aan ruim zeshonderd medewerkers.

Dovy Keukens, recent uitgeroepen tot Beste Keukenmerk van het Jaar, onderscheidt zich door zijn geïntegreerde aanpak, waarbij het hele proces van ontwerp tot plaatsing intern wordt afgehandeld. Dit minimaliseert tussenpersonen en houdt de kosten laag. Het bedrijf opende onlangs een nieuwe showroom van 2.500 vierkante meter in Roeselare, de grootste van alle veertig vestigingen.

Bron: KW

Meer informatie:
Dovy Keukens
www.dovykeukens.be

Publicatiedatum: