Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Edo Riedeman heeft in De Woonindustrie een showroom

Winterhome maakt sprong vooruit met vernieuwde ambities

Winterhome, bekend om zijn hoogwaardige Vegan Fur (veganistisch bont) dat vervaardigd is zonder echt bont of dierenleed, gebruikt hiervoor topkwaliteit acryl, modacryl of een combinatie van beide, waarbij weelderige zachtheid en ongeëvenaarde luxe centraal staan. Na enkele uitdagingen in het voorgaande jaar, staat het merk nu klaar om met vernieuwde energie en innovaties de markt te betreden. Edo Riedeman, de drijvende kracht achter Winterhome, deelt met veel enthousiasme de toekomstplannen van het bedrijf. "We zijn constant op zoek naar manieren om onze klanten te verrassen en aan hun hoge verwachtingen te voldoen", zegt Riedeman. "Dit jaar introduceren we nieuwe plaids in een groter formaat, wat niet alleen ons assortiment uitbreidt, maar ook de stijl en warmte van interieurs naar een hoger niveau tilt."


Eigenaar Edo Riedeman, met links een kijkje in de showroom op De Woonindustrie.

Met de digitale wereld die voortdurend evolueert, blijft Winterhome niet achter. Het bedrijf is bezig met het ontwikkelen van een geheel nieuwe website. "Deze website zal het bestelproces vereenvoudigen voor onze agenten en retailers in heel Europa, en tegelijkertijd de B2C-markt inspireren om hun collecties uit te breiden met onze prachtige plaids", legt Riedeman uit. De nieuwe site belooft volgens hem een naadloze ervaring voor alle gebruikers, waardoor het ontdekken en aanschaffen van Winterhome-producten nog aangenamer wordt.


Winterhome is gespecialiseerd in duurzame woonaccessoires.

Meubelbeurs Brussel
Winterhome breidt ook zijn fysieke aanwezigheid uit met standplaatsen op prominente meubelbeurzen en in inkoopcentra. Zo is het merk nieuw op De Woonindustrie in Nieuwegein met stand nummer C089 en heeft het een plek veroverd op Meubelbeurs Brussel, hal 8 stand 112.

"We presenteren daar onze high Quality plaids, maar ook nieuwe maten plaids van 240 x 220, beschikbaar voor directe aankoop of pre-order voor het najaar van 2025", deelt Riedeman.

Winterhome bedient een breed scala aan klanten in Europa, van winkeliers en interieurstylisten tot warenhuizen, hotels, de jachtindustrie, webshops, beddenwinkels en shop-in-shops. Deze diversiteit in klantenbestand onderstreept de veelzijdigheid en aantrekkingskracht van het merk.

Met een vernieuwde focus en een duidelijke visie voor de toekomst, is Winterhome klaar om zijn positie in de textielmarkt van Vegan Fur bont te verstevigen en verder uit te bouwen. "We zijn enthousiast over wat de toekomst brengt en kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van producten die hun levens en interieurs verrijken", concludeert Riedeman.

Meer informatie:
Showroom in De Woonindustrie
Stand nr. C089
Openingstijden: Ma. van 10:00 – 17:00
Op afspraak: van di. t/m vr. van 10.00 – 17:00
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
www.dewoonindustrie.nl

Winterhome B.V.
[email protected]
www.winterhome.in