Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurontwerper Marcel Wolterinck (ook) befaamd om zijn creaties met ei

De Nederlandse interieur designer Marcel Wolterinck is bekend om zijn ontwerpen voor zowel het exterieur van een woning als het interieur en de tuin. Dat hij ook een uitstekende chef is, die familie en vrienden geregeld trakteert op smaakvolle gerechten, is minder bekend. Vooral Marcels unieke creaties met ei zijn befaamd.



In DesignerEI deelt hij 52 verrassende seizoensrecepten met ei. Daarvan zijn er 40 van hemzelf, en aanvullend heeft hij 12 topchefs uitgenodigd om hún favoriete gerecht met ei te serveren. Dus voor elke week van het jaar een nieuw recept! Met dit kookboek – uitermate stijlvol gefotografeerd en vormgegeven, zoals je van een ontwerper mag verwachten – brengt Marcel een ode aan een onverwacht veelzijdig ingrediënt: het ei.

Naast het kookboek biedt Wolterinck ook unieke food-art aan, vastgelegd door fotograaf Sigurd Kranendonk. Deze kunstwerken zijn ontstaan uit de recepten van uit DesignerEI en vertellen elk een verhaal van creativiteit en smaak. De beelden, die de ingrediënten uit het boek tonen, zijn verkrijgbaar in twee formaten: 90x90 cm en 40x40 cm.

Meer informatie:
DesignerEI
www.designerei.nl

Publicatiedatum: