Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancering nieuw modulair keukenconcept Il Giro met 3D configurator

Studio Rombauts lanceert Il Giro, een keukenconcept dat modulair ontwerp combineert met flexibiliteit voor binnen- en buitenruimtes. Il Giro is een wereldwijd geregistreerd en beschermd model / gepatenteerd keukenmodel. Om dit veelzijdige concept te ondersteunen ontwikkelde 3DConfig een gebruiksvriendelijke configurator.



De modulaire keukenlijn van Il Giro biedt flexibiliteit aan de klant. Of het nu gaat om een volledige keuken, een barkast of een bijkeuken aan het zwembad. Het modulaire systeem maakt het mogelijk om losse onderdelen aan te schaffen of een complete keuken samen te stellen. Dankzij het breed assortiment van materialen is het zelfs mogelijk om de meubels zowel binnenshuis als buitenshuis te plaatsen.



Met de bijhorende 3D configurator, voorzien door 3DConfig, kunnen gebruikers hun eigen keuken samenstellen en direct zien hoe verschillende indelingen, materialen en afwerkingen eruitzien. De configurator maakt het eenvoudig om in real-time een keuken op maat te ontwerpen, compleet met directe prijsberekeningen en een online-offerte die meteen in je mailbox zit.



Voor dealers is er een handige inlogfunctie, waarmee ze samen met hun klanten offertes kunnen uitwerken en configuraties kunnen opslaan om later verder aan te passen. De configurator genereert zo ook automatisch een Bill of Materials, wat het productieproces soepel laat verlopen en de overgang van ontwerp naar realisatie vereenvoudigt.

Meer informatie:
Studio Rombauts
www.studiorombauts.be

3D Config
Frankrijklei 67
2000 Antwerpen
tel. +32 485 40 26 71
www.3dconfig.be
www.3dconfig.com

Publicatiedatum: