Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'We zijn benieuwd naar de mening van interieurprofessionals'

De Interieur Club doet onderzoek naar toekomst interieurbeurzen

De Interieur Club doet een onderzoek naar de toekomst van interieurbeurzen. Interieurbeurzen hebben decennialang een cruciale rol gespeeld in de interieurbranche. Ze waren dé plek waar interieurprofessionals, fabrikanten en merken samenkwamen om de nieuwste trends en producten te ontdekken. Maar de afgelopen jaren ziet de interieurbranche een terugloop in bezoekersaantallen en exposanten, zoals recent bij Maison&Objet in september, en zelfs de annuleringen van de imm cologne en de Domotex in 2025. Dit roept de vraag op: is er nog wel toekomst voor grote interieurbeurzen en waar liggen de kansen?

Volgens Mark Timo, oprichter van De Interieur Club, zijn er nog volop mogelijkheden, maar is verandering noodzakelijk: "Het is duidelijk dat de interieurbranche in beweging is. Wij zijn heel benieuwd waar de behoefte ligt interieurprofessionals zodat we dit kunnen delen met de beurzen en interieurbedrijven."



Doe mee aan het onderzoek
De Interieur Club is benieuwd naar de mening van interieurprofessionals. Zijn interieurbeurzen nog steeds een bron van inspiratie of zijn er andere manieren waarop jullie trends en producten ontdekken? "Om een beter beeld te krijgen, hebben we een enquête opgesteld met 10 vragen. Je kunt de vragenlijst tot 30 oktober invullen. Uiteraard is het invullen anoniem." Begin november deelt De Interieur Club de bevindingen en algemene analyse in de wekelijkse nieuwsbrief. Vul het onderzoek naar interieurbeurzen via deze link in en help De Interieur Club om een beeld te schetsen.



Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: