Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grand Interiors geeft inkijk in weelderige interieurs van decorateur Geoffroy Van Hulle

Pelckmans publiceert Grand Interiors, een nieuw koffietafelboek over het werk van Geoffroy Van Hulle. Grand Interiors, dat vanaf november verkrijgbaar is, neemt je mee op een 'grand tour' door de weelderige interieurs van de Belgische decorateur. Het boek geeft een exclusieve inkijk in uitbundige privéverblijven, van Londen tot Antwerpen. In zijn veelzijdige interieurs speelt Van Hulle met kleuren, patronen en exotisme. "Je zou mijn stijl 'maximalistisch' kunnen noemen", zegt hij. "Maar bovenal streef ik naar maximale luxe en comfort."


Geoffroy Van Hulle. © Damon De Backer.

Zelf omschrijft Van Hulle zijn 'Grand Interiors' als groots, meeslepend, theatraal en dramatisch. "Je kunt in deze ruimtes een groots leven leiden, alsof je de hoofdpersoon bent in je eigen film," zegt hij.

Grand Interiors is zowel een eigenzinnige viering van vakmanschap als een oprecht eerbetoon aan grootheden als Yves Saint Laurent en Nissim de Camondo, wiens nalatenschap Van Hulle's artistieke reis blijft inspireren. Toch is het de onuitwisbare invloed van Cecil Beaton en David Hicks die het diepst resoneert. Hun theatrale flair wordt vertaald in gelaagde interieurs die blijven verbazen. Van Hulle is de scenograaf van buitengewone decors voor het theater van alledag.




Meer informatie:
Pelckmans (uitgever)​
www.pelckmans.be

Publicatiedatum: