Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Parador treedt toe tot VN Global Compact

Parador treedt toe tot het Global Compact van de Verenigde Naties. Duurzaamheid is een belangrijk thema, dat Parador sinds vele jaren in de onderneming verankerd heeft en dat de vloerbedekkingsproducent door een brede waaier van maatregelen in zijn corebusiness implementeert. Parador is nu toegetreden tot het Global Compact van de Verenigde Naties als verder teken van zijn langetermijn-engagement voor meer duurzaamheid.



"Het engagement van Parador om doordachte en zorgvuldige beslissingen te nemen over de omgang met onze mooie planeet is echt. Het is een ethiek die ons zal leiden in alles wat we doen - van het productdesign tot onze betrokkenheid bij de gemeenschap en verder. De aansluiting bij het Global Compact van de Verenigde Naties en hun basisprincipes zijn een verdere stap naar het realiseren van deze idealen", zegt CEO Neel Bradham en bevestigt opnieuw het engagement voor meer duurzaamheid en de VN-principes.

Parador is een internationaal merk op het gebied van interieurinrichting. De onderneming, die in 1977 is opgericht, produceert in Europa. De knowhow binnen het bedrijf is van generatie op generatie doorgegeven.

Meer informatie:
Parador
www.parador.de

Publicatiedatum: