Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studio Henk verkoopt zijn pand in Diemen voor 4,6 miljoen euro

Studio Henk heeft haar pand aan de Verrijn Stuartweg 14 in Diemen verkocht aan Benthem Crouwel Architekten. Het pand bevindt zich op de begane grond en meet 1.318 m² VVO en 15 parkeerplaatsen. Het gebouw stond te koop voor € 5.250.000 k.k. en is uiteindelijk verkocht voor € 4.600.000 euro kk.. Redept B.V. trad op als adviseur van de koper. Dat meldt Vastgoedmarkt.


Foto's: Funda Business.

Het gebouw is recent gerenoveerd en ligt op een ruim perceel. Met een volledig begane grondindeling, lichtkleurige gevel, en grote raampartijen biedt het een efficiënte en lichte werkruimte. Het beschikt over moderne voorzieningen zoals een grote keuken/kantine, vergaderruimten, luxe sanitair, en een aparte kolfruimte.

De tuin heeft een terras aan het water en biedt ontspanningsmogelijkheden. Ook duurzaamheid staat centraal met 220 zonnepanelen, een luchtwarmtepomp, en uitstekende isolatie, wat energieneutraliteit mogelijk maakt. Het pand heeft een energielabel A+++++.



Studio Henk is een Nederlands designmerk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van eigentijdse, hoogwaardige meubels. Het merk staat bekend om zijn minimalistische en functionele ontwerpen, die vaak worden gekenmerkt door strakke lijnen, tijdloze vormen en duurzame materialen. Studio Henk biedt een breed scala aan meubels, zoals tafels, stoelen, banken, kasten en accessoires, die zowel voor woon- als werkomgevingen geschikt zijn.



Meer informatie:
Studio Henk
www.studio-henk.nl

Publicatiedatum: