Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maison&Objet gaat samenwerken met een van de grootste festival ter wereld

Voor de aankomende editie van Maison&Objet wordt een opvallende samenwerking aangekondigd met een van de grootste festivals ter wereld: Tomorrowland. Samen met het Belgische muziekevent wil de Franse beurs een unieke en meeslepende lifestyle-ervaring creëren die de grenzen van design verlegt.


Foto: Maison&Objet.

Ver voorbij het domein van elektronische muziek bouwt Tomorrowland, dat in Antwerpen geboren werd, voort op een twintigjarige erfenis als iconische pionier in muziek- en sfeercreatie, waarbij mensen uit elke uithoek van de wereld worden verbonden door het ontwerp van magische plekken. Deze gedeelde toewijding aan het creëren van transformerende ervaringen verenigt de beurs en het festival in een samenwerking.

Bij de ingang van Hal 7 worden bezoekers verwelkomd door een meeslepende installatie, ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde partners uit de design- en architectuurwereld. Deze alliantie brengt een nieuwe belofte met zich mee: de kunst van gastvrijheid naar onontgonnen terrein te brengen.

Het evenement vindt plaats van 16 tot 20 januari 2025.

Meer informatie:
Maison&Objet
www.maison-objet.com

Publicatiedatum: