Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

D-Code is alledaagse cultuur voor de badkamer

Met een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding dekt de nieuwe badkamerserie D-Code van Duravit het hele spectrum van badkamerdesign af. sieger design heeft het eenvoudige, pretentieloze design van de oorspronkelijke serie overgenomen en aangepast aan de huidige tijdgeest en verder ontwikkeld. Het resultaat is een compleet badkamerprogramma met opvallende keramische elementen en een helder gedefinieerde meubelcollectie, waarmee de meest uiteenlopende ruimtesituaties kunnen worden ingericht.

"De strengheid en de nieuw gecreëerde diversiteit van D-Code - van wastafels tot toiletten, van badkamermeubels tot ligbaden, whirlpools en douchebakken tot accessoires - verruimen de mogelijkheden voor badkamerdesign", legt Michael Sieger uit. Vooral in de projectenmarkt vereenvoudigt D-Code het plannings- en aanbestedingsproces dankzij de eenvoudig te combineren elementen en diverse afmetingen voor een optimaal gebruik van de ruimte. Met zijn duidelijke, tijdloze designtaal, waterbesparende functies voor kranen en de hoge kwaliteitsnorm staat het programma ook voor duurzame sanitaire oplossingen.



De wastafel in het middelpunt
De wastafel vormt het uitgangspunt voor de badkamerinrichting, en de D-Code wastafels vervullen deze centrale rol perfect: Ruime waskommen en royale opbergvlakken rondom de kraangatbank zorgen voor optimaal comfort. Qua design maken de wastafels een sterk statement met hun karakteristieke afgeronde voorkant en parallelle buitenranden. Halve zuilen of zuilen op sokkel completeren de heldere esthetiek. Elegante en functionele wastafeloplossingen in alle standaardafmetingen worden gecreëerd door de D-Code meubelwastafels te combineren met badmeubels in moderne, onderhoudsvriendelijke kleur- en houtdecors: moderne groentinten, gezellige en warme nuances van taupe tot eiken en antraciet bieden een breed scala aan designopties. Het D-Code programma omvat ook een halfhoge kast en een verlichte spiegel en spiegelkast. Alle meubelelementen zijn afkomstig van duurzame, PEFC (PEFC/04-31-2357).

Designaccenten
Opvallend in dit prijssegment biedt D-Code extra ontwerpmogelijkheden met twee afwerkingen voor meubelgrepen, beslag en accessoires: klassiek en tijdloos in glanzend chroom, of stijlvol en modern in matzwart. De strakke meubelgrepen, subtiel afgewerkt met een onderliggende ingefreesde greep, zijn visueel even ingetogen als de slanke mengkranen, die zich onderscheiden door hun elegante en uitgebalanceerde proporties. Wastafelkranen met de combinatie van FreshStart en MinusFlow besparen niet alleen energie, maar ook water. Opbouw- en inbouwoplossingen, inclusief de beproefde Bluebox installatie-unit, zijn beschikbaar voor douches en baden, aangevuld met bijpassende douches.

Het uitgebreide assortiment D-Code accessoires rondt de badkamerinrichting perfect af. Van papierrolhouders tot handdoekrekken, zeepbakjes en cosmeticaspiegels, alle elementen zijn perfect op elkaar afgestemd.



Effectieve hygiëne
Het nieuwe D-Code programma omvat bidets voor wandmontage en vloermontage, wc's inclusief een Compacte versie en verschillende staande toiletten voor alle gangbare toepassingen. Voor alle toiletmodellen vertrouwt de badkamerfabrikant op de succesvolle Duravit Rimless spoeltechniek, die efficiënte spoelresultaten, korte reinigingstijden en optimale hygiëne garandeert. Bijpassende toiletzittingen met verschillende functies en prijzen vervolledigen het programma. De D-Code urinoirs met Duravit Rimless spoeltechnologie zijn bijzonder hygiënisch dankzij hun open spoelrand. Ze hebben een spoelkop die zorgt voor een perfecte, hygiënische spoeling ondanks een laag waterverbruik.

Verschillende baden
D-Code biedt een uitgebreid assortiment rechthoekige inbouwbaden van acryl voor hotels en woningen in een nieuw, elegant design en in alle standaardafmetingen. Met een zitdiepte van 45 cm zorgen ze voor een bijzonder comfortabele badervaring. Alle modellen kunnen optioneel worden uitgerust met de kosteneffectieve whirlfunctie "Jet Project", die een aangenaam massage-effect biedt met zes aan de zijkanten bevestigde jetmonden. Het bijpassende D-Code douchebakprogramma omvat ook drie vierkante, vier rechthoekige en vijf kwartcirkelvormige douchebakken in gemakkelijk te plannen afmetingen.



Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl

Publicatiedatum: