Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonevent Prummel vuurdoop voor nieuwe eigenaar Dorien van Bruggen

Woonwinkel Prummel in Stadskanaal heeft sinds 1 oktober een nieuwe eigenaar: Dorien van Bruggen. Zij nam het eigenaarschap over van Jelle en Ria Prummel, en dit weekend beleeft ze haar vuurdoop tijdens het jaarlijkse woonevent. "Eerder had ik ook al een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar het is nu toch nog ietsje anders", vertelt ze tegen RTV Een.

Tijdens het woonevent ervaart Dorien de extra druk van de recente overname, waaronder administratieve zaken en het organiseren van het evenement. "We hebben best wel wat drukte van de overname, want je hebt er nog wel een administratieve nasleep van en zo'n event organiseren heeft ook wel wat voeten in aarde. Gelukkig heb ik nog de hulp van de oude eigenaren. Ik kan ook altijd nog op hen terugvallen en daar ben ik heel erg blij mee."


Jelle Prummel, Ria Prummel en Dorien van Bruggen.

Na een loopbaan als account- en ordermanager besloot Dorien zich te richten op haar passie: interieur. "Ik volgde een opleiding en werkte vervolgens bij een architect en bij een woonwinkel. Het allerleukste: focussen op het grote plaatje, niet enkel losse meubelstukken maar een geheel creëren. Een paar jaar geleden kwam er een interessante vacature vrij bij een interieurzaak die bovenaan mijn lijstje stond: Prummel."

Zowel Jelle, Ria en Dorien vertelde eerder al blij te zijn dat de overname op deze manier is gelukt. Dorien: "Ik waardeer Prummel zoals het is opgebouwd, en wil ook blijven voldoen aan de verwachting van onze klanten. Met dit fijne team komt dat zeker goed. De winkelbeleving, de kwaliteitsmerken waar we mee werken en de manier waarop wij persoonlijk interieuradvies geven blijven hetzelfde. En we blijven gevestigd in hetzelfde pand. Natuurlijk zijn er ook nieuwe ideeën, die kunnen een mooie toevoeging zijn op de interieurbeleving die Prummel al is. Vernieuwen is nu eenmaal onze passie. De Hotel Chique stijl blijft echter wel de basis."



Meer informatie:
Prummel
Poststraat 33
9501 ER Stadskanaal
0599 62 24 41
[email protected]
www.prummelmeubelen.nl

Publicatiedatum: