Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Met name de divisies voor horizontale jaloezieën'

Vedelux breidt activiteiten in Nederland uit met overname van Dib Blinds BV en Wehlton Trading BV

Vedelux, fabrikant van op maat gemaakte premium jaloezieën, kondigt de overname aan van twee spelers in de Nederlandse raambekledingsindustrie: Dib Blinds B.V. en Wehlton Trading B.V. Deze strategische uitbreiding benadrukt de vastberadenheid van Vedelux om zijn positie op de Nederlandse markt te versterken, geïnspireerd door de recente successen op vakbeurs InCoDa.


Alexander Vererfve en Kristof De Meulemeester, oprichters van Vedelux.

Strategische overname
"De overname van Dib Blinds en Wehlton, met name hun divisies voor horizontale jaloezieën, is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie," zegt Alexander Vererfve, medeoprichter van Vedelux. "Deze acquisitie stelt ons in staat onze aanwezigheid in Nederland aanzienlijk uit te breiden en onze premium producten en diensten aan een breder publiek aan te bieden. Door de vertrouwde producten van Dib en Wehlton te combineren met de hoge kwaliteitsnormen van Vedelux, zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn."

Investeringen in kwaliteit en service
Om de heropstart soepel te laten verlopen, integreert Vedelux de bestaande IT- en bestelplatformen van Dib Blinds en Wehlton. Dit zorgt ervoor dat lopende en toekomstige bestellingen efficiënt worden afgehandeld. Daarnaast wordt het klantenserviceteam uitgebreid om snelle en effectieve ondersteuning te bieden, zowel in Nederland als in de andere Europese markten waarin Vedelux actief is. "Klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde continuïteit van onze service en producten, terwijl ze profiteren van verbeteringen in zowel kwaliteit als bereikbaarheid", aldus Kristof Meulemeester, medeoprichter van Vedelux.

Over Vedelux
Vedelux, onderdeel van UmbraLux B.V., is al meer dan tien jaar een gevestigde naam in België en heeft daarnaast een sterke klantenportefeuille opgebouwd in Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland. Het bedrijf staat bekend om zijn uitzonderlijke aandacht voor detail en toewijding aan klanttevredenheid. Met een focus op het middelhoge tot hoge marktsegment biedt Vedelux een unieke ervaring in horizontale lamellen.

Meer informatie:
Vedelux
[email protected]
www.vedelux.eu