Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DC-Line versterkt team met Peter van den Bosch

DC-Line, een bedrijf actief in de sector van raamdecoratie en zonwering, heeft Peter van den Bosch verwelkomd als nieuwe accountmanager voor de regio Zuid/West-Holland. Deze aanstelling brengt het bedrijf dichter bij haar klanten in dit gebied. Van den Bosch brengt veel ervaring mee. Hij werkte in het verleden bij verschillende bedrijven, altijd in de verkoop- en raamdecoratiebranche.

Algemeen manager van DC-Line, Muhammed Calinalti, is enthousiast over de komst van Van den Bosch: "Zijn diepgaande kennis van de markt en bewezen track record maken hem de ideale vertegenwoordiger voor ons in Zuid/West-Holland. We kijken ernaar uit om samen onze aanwezigheid in de regio te versterken."

Naast het versterken van het team met Van den Bosch, blijft DC-Line innoveren in haar aanbod van raamdecoratie en zonwering. Het bedrijf staat bekend om zijn maatwerkoplossingen die kwaliteit, functionaliteit en esthetiek combineren. Van elegante rolgordijnen en moderne duo-rolgordijnen tot tijdloze jaloezieën en innovatieve Honeycomb raamdecoraties, DC-Line biedt volgens Calinalti een breed scala aan producten die aan de unieke behoeften van elke klant voldoen.

De collectie omvat ook op maat gemaakte horren voor effectieve bescherming tegen insecten, subtiele vitrages en Inbetweens voor een zachte lichtinval, en overgordijnen en vouwgordijnen die sfeer en comfort toevoegen aan elke ruimte. Bovendien biedt DC-Line een uitgebreid assortiment aan toebehoren om elke raamdecoratie compleet te maken.

DC-Line zet zich in om niet alleen aan de behoeften van haar klanten te voldoen, maar deze te overtreffen met producten die inspireren door de kracht van maatwerk. Met de toevoeging van Peter van den Bosch aan het team en een voortdurende focus op innovatie, is DC-Line uitstekend gepositioneerd om haar positie in de markt verder uit te bouwen.

Meer informatie:
DC-Line
Boteyken 193-19
3454 PD Utrecht
Tel. 030 227 1642
[email protected]
www.dc-line.nl